Fluke Networks

Fluke Networks biedt certficerings-, probleemoplossings- en installatietools (meetapparatuur) voor de installatie en het onderhoud van kritische netwerkbekabelingsinfrastructuren 

Van het installeren van het meest geavanceerde datacenter tot het herstellen van netwerkservices, Fluke Networks zorgt voor verschillende oplossingen voor het certificeren, verifiëren en kwalificeren van netwerkbekabeling en daarmee het correct verlopen van de datacommunicatie. Deze tools van Fluke toetsen op een eenvoudige manier de netwerkinfrastructuur en voorkomen problemen die verband houden met de netwerkbekabeling. 

Het portfolio van Fluke Networks bestaat uit verschillende tools om de netwerkinfrastructuur optimaal te laten werken. Er wordt onderscheid gemaakt in:  

  • Certification tools 
  • Qualification tools  
  • Linkware Software suite 

Klik hier voor meer informatie over de verschillende netwerktools. 

Samenwerking met Fluke Networks

Het spreekt Forehand aan dat Fluke Networks gefocust is op het ontzorgen van klanten, het leveren van kwaliteitsproducten en het aanbieden van een uitstekende service. Fluke heeft als hoge prioriteit het oplossen van netwerkvraagstukken met betrekking tot de passieve infrastructuur te vereenvoudigen. Hiervoor bieden de producten van Fluke een diepgaand inzicht om netwerk gerelateerde ontwikkelingen te identificeren. Dit doen zij door een slim design en een gebruikersvriendelijke interface te bieden in het gehele testtools portfolio.  

Forehand biedt de mogelijkheid om in het trainingscenter van Forehand of op locatie een live demonstratie van verschillende koper- en glasvezel netwerktools te organiseren. Een Live Demonstratie bijwonen? Schrijf jezelf dan direct in. 

Garantie van Fluke Networks 

Naast de garanties per product biedt Fluke Networks de mogelijkheid voor een Gold support plan. Dit is een ondersteunings- en onderhoudsprogramma voor Fluke Networks producten en accessoires.

De Gold Support-leden hebben de volgende Gold Support voordelen: 

Gold Support voordelen
* Beperkingen van toepassing 

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over Fluke Networks en onze samenwerking!

 Vertel mij meer