Projecten

Industrie

In de industrie neemt de IP en PoE gedreven technologie toe. Productie, scheepsbouw en tunnels zijn hier voorbeelden van. Klanten, leveranciers en medewerkers hebben hoge verwachtingen van digitale informatievoorziening en veiligheid. Dit heeft grote impact op ICT-omgevingen en netwerkinfrastructuren.

Is jouw organisatie klaar voor de industriële toepassingen van morgen?

Het gebruik van het ethernet-protocol in de industriële omgeving neemt toe. Dat vraagt om universele netwerkinfrastructuren die geschikt zijn voor probleemloze communicatie.

Netwerkinfrastructuren
De juiste selectie en toepassing van de netwerkinfrastructuur zijn van groot belang. Oplossingen op het gebied van categorie 6A, 7 en 7A spelen in op de huidige én toekomstige wensen: ze zijn snel, zeker en volledig dekkend.

Network devices
Kleppen, sensoren, meetapparatuur, camera’s, verlichting, displays, access points en IP gedreven producties dragen hieraan bij. Er zijn continu vernieuwingen, die invloed hebben op de continuïteit van iedere organisatie. Het juiste gebruik van netwerktechnologieën zorgt voor een uitstekende werking van nu met het oog op morgen.

Forehand voor de industrie
Forehand bewijst al vanaf het voortraject bij zowel renovatie- als nieuwbouw-projecten haar meerwaarde met advies over naadloze integratie van systemen. Daarnaast leveren wij alle benodigde netwerkcomponenten en devices voor de industrie.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We komen graag in contact!

Hier bekijk je onze diensten en producten.

Bekijk ook: