Referenties

Onderwijs

Netwerktechnologieën worden in toekomstgerichte onderwijsinstellingen ingezet voor veelzijdige informatievoorziening, maatwerklessen en effectiviteit om de kwaliteit van het onderwijs te verhogen.

Is jouw organisatie klaar voor het onderwijs van morgen?

Leerlingen en studenten verwachten steeds meer van digitale informatievoorziening, multimediatoepassingen en communicatiemogelijkheden. Dat vergt veel van de selectie en toepassing van netwerkinfrastructuren en devices.

Netwerkinfrastructuren

Digitale ontwikkelingen in het onderwijs volgen elkaar razendsnel op. Stabiele, snelwerkende en betrouwbare datanetwerken spelen in op het onderwijs van vandaag én de wensen van morgen. Oplossingen op het gebied van categorie 6A, 7 en 7A spelen in op deze wensen: snel, zeker en volledig dekkend.

Network devices

WiFi, smart boards, IPTV, audio- en videodistributie, (camera)beveiliging en noodstroomvoorzieningen zijn veelgebruikte oplossingen in het onderwijs, die allemaal gebruikmaken van deze infrastructuren. Ook smart lighting, klimaatbeheersing en zonwering wordt steeds vaker toegepast in het onderwijs. Al deze devices worden via Power over Ethernet gevoed door één universele netwerkinfrastructuur.

Forehand voor het onderwijs

Forehand bewijst al vanaf het voortraject bij zowel renovatie- als nieuwbouw-projecten haar meerwaarde met advies over naadloze integratie van systemen. Daarnaast leveren wij alle benodigde netwerkcomponenten en devices voor in het onderwijs. 

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We komen graag in contact!

Hier bekijk je onze diensten en producten.

Bekijk ook:

 

Waarom Forehand

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Specialisten
  • Marktkennis