Werken bij Forehand

Zeg je Forehand dan zeg je ‘doe maar gewoon normaal’. De Rotterdamse mentaliteit is al sinds 1990 hecht verankerd in onze cultuur. Niet lullen maar poetsen. Gewoon doen. We werken hard en maken veel plezier. We maken fouten en lossen ze weer op. We vieren successen en blijven met onze beide benen op de grond.

De branche waarin wij werken ontwikkelt zich in rap tempo. Daar spelen wij continu op in. Door onze slimme oplossingen zorgen wij voor verbinding met de toekomst.

Hoe ziet jouw toekomst er eigenlijk uit? Lees hier de verhalen van onze collega's. 

Sollicitatieprocedure
Wij staan voor een diversiteitsbeleid dat gericht is op gelijke kansen voor iedereen; of het nu gaat om vrouwen, mannen, leeftijd, etnische achtergrond, geaardheid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Iedereen is welkom en als jij je in onze vacatures herkent dan nodigen we je graag uit tot sollicitatie.

Sollicitatiegesprek
Lijkt jouw sollicitatie aan te sluiten op onze vacature? Dan nodigen we jou uit voor een (online) sollicitatiegesprek waarin we elkaar kunnen leren kennen en bepalen of er een match is. Dit gesprek is met jouw toekomstig leidinggevende en een collega. Soms vinden er meerdere gesprekken plaats of vragen we je iets voor te bereiden voor het gesprek.

Welkom bij Forehand.  

Wie zijn wij?

Even voorstellen

Als Senior Accountmanager binnen Forehand ben ik verantwoordelijk voor de regio Zuid-Nederland. Het opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties, eerlijk en betrouwbaar advies over jouw netwerkinfrastructuur en de juiste actieve en passieve netwerkoplossingen? Daarvoor moet je bij mij zijn! Niets is te gek en (bijna) alles is mogelijk. Samen met mijn collega’s zorg ik voor een professionele oplossing. De continue innovatie is wat Forehand voor mij al 14 jaar bijzonder maakt. 

"Al 14 jaar een echte Forehander, hoe doe je dat? Gewoon, aanpakken!" 

Sören Steehouwer (Senoir Accountmanager)

 

Samen de klant vooruit helpen

Onze klanten staan altijd op #1. Ben je relatiegedreven en klantgericht? Dan pas je perfect binnen ons team!

Persoonlijke ontwikkeling

We hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling: daarom geven wij technische trainingen, bieden je cursussen aan en helpen jou persoonlijk verder te ontwikkelen binnen onze organisatie.

Op het moment werk ik anderhalf jaar bij Forehand en heb ik in dit korte tijdsbestek de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen en verder te groeien in mijn rol van Inside Sales. Als ik Forehand in één woord zou moeten omschrijven dan zou dit ‘klantgericht’ zijn. Op basis van vertrouwen en expertise de klanten vroegtijdig in het proces te adviseren, verder kijken dan alleen de vraag van de klant en een totaaloplossing te bieden die klanten een oplossing biedt voor komende 25 jaar. Door het ondernemen van vroegtijdige acties zorgt ik ervoor dat de producten op het juiste moment op de juiste plaats aankomen en wordt er geanticipeerd op het behalen van een mooi eindresultaat. Daarnaast veel contact met leuke klanten met de focus op het opbouwen van een duurzame relatie, geeft mij energie!  

Het geheime recept van plezier in je werk? Hard werken is hard ontspannen met leuke collega’s die altijd voor je klaar staan!

Kai Gerrist (Inside Sales)

Branche van de toekomst

Technologie wordt iedere dag slimmer en dataverkeer is morgen nóg belangrijker dan vandaag. Forehand is een belangrijke speler in deze ontwikkelingen.

Tijd voor een feestje!

Onderling informeel contact, gezellige lunches, dartpartijtjes en vrijdagmiddagborrels maken werken bij Forehand nóg leuker!

Inmiddels ben ik alweer ruim 1,5 jaar werkzaam bij Forehand, ik ben verantwoordelijk voor de Regio Noord-Oost. Ik heb vanuit Forehand alle tijd en vrijheid gekregen om de regio eigen te maken en mezelf te ontwikkelen. Dagelijks hou ik mij bezig met het onderhouden van bestaande en nieuwe klantrelaties, het adviseren van de beste oplossingen en het uitbouwen van de regio. Forehand is een echt Rotterdams bedrijf, een open en persoonlijke cultuur, we werken hard en wij gaan net een stapje verder. We werken als een team, we staan altijd voor elkaar klaar, we zijn zeer klantgericht en creëren de mooiste oplossingen. Het dagelijkse contact met klanten vind ik prettig en geeft mij veel energie. Ik vind het erg belangrijk om de klant te leren kennen, het nakomen van afspraken en de juiste ondersteuning te bieden en het vieren van gezamenlijke successen!

Jessica (Accountmanager - Regio Noord)   

        

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.