Referenties

Retail

Een bezoeker stapt een winkel binnen. Op het welkomstscherm worden de nieuwste producten getoond. De verlichting creëert een aangename sfeer en het oog valt op een product dat in de spotlight staat. Er is uitstekende WiFi-verbinding én de draadloze betaling gaat eenvoudig en snel.

Is jouw organisatie klaar voor de beleving van morgen?  

Iedere retailer heeft het doel om klanten keer op keer te boeien met een goede winkeluitstraling en -presentatie. Tegelijkertijd verwacht de consument steeds meer waar het gaat om actuele informatie in en rond winkels. Netwerktechnologieën dragen bij aan de verwachtingen van een bezoeker. 

Netwerkinfrastructuren

De juiste selectie en toepassing van de netwerkinfrastructuur ligt hieraan ten grondslag. Oplossingen op het gebied van categorie 6A, 7 en 7A spelen in op de huidige én toekomstige wensen: ze zijn snel, zeker en volledig dekkend.

Network devices

Smart lighting, zelfscanners, pinautomaten, narrow-casting, WiFi, klimaatbeheersing en (camera)beveiliging zijn veelgebruikte oplossingen in de retail, die gebruikmaken van deze infrastructuren.

Forehand voor de retail

Forehand bewijst al vanaf het voortraject bij zowel renovatie- als nieuwbouw-projecten haar meerwaarde met advies over naadloze integratie van systemen.
Daarnaast leveren wij alle benodigde netwerkcomponenten en devices voor in de retail.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We komen graag in contact!

Hier bekijk je onze diensten en producten.

Bekijk ook:

Waarom Forehand

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Specialisten
  • Marktkennis