Referenties

Hospitality

Gastvrijheid, bezoekerstevredenheid en ultieme beleving is waar het in de hospitality branche om draait. Maar hoe realiseer je dit? Netwerktechnologieën bieden ontelbare mogelijkheden.

Is jouw organisatie klaar voor de beleving van morgen? 

Netwerktechnologieën hebben een prominente rol ingenomen in de hospitality branche. Of het nu gaat om hotels, restaurants, bioscopen of casino’s: een goede netwerkinfrastructuur stelt jou in staat de gastvrijheid tot in de kleinste details te optimaliseren.

Netwerkinfrastructuren

Digitale ontwikkelingen in de hospitalitybranche dragen bij aan de beleving en tevredenheid van bezoekers. Stabiele, snelwerkende en betrouwbare categorie 6A, 7 en 7A datanetwerken spelen in op deze ontwikkelingen.

Network devices

Digital signage, WiFi, smart lighting, telefonie, klimaatbeheersing en (camera)beveiliging zijn veelgebruikte oplossingen in de hospitalitybranche die gebruikmaken van deze infrastructuren.

Forehand voor de hospitality

Forehand bewijst al vanaf het voortraject bij zowel renovatie- als nieuwbouw-projecten haar meerwaarde met advies over naadloze integratie van systemen. Daarnaast leveren wij alle benodigde netwerkcomponenten en devices voor de hospitalitybranche.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We komen graag in contact!

Hier bekijk je onze diensten en producten.

Bekijk ook:

Waarom Forehand

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Specialisten
  • Marktkennis