Infrastructuur

De aanleg van een netwerkinfrastructuur heeft immers een impact op de operationele status van een onderneming, gelijk aan het afkoppelen van de energievoorziening.

Als gespecialiseerd distributeur van netwerk-bekabelingscomponenten is het adviseren bij de selectie van de juiste producten een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Dat geldt voor de hardware, de ondersteuning die wij leveren en het bij elkaar brengen van partijen die elkaar versterken. 

De aanleg van een netwerkinfrastructuur heeft immers een impact op de operationele status van een onderneming, gelijk aan het afkoppelen van de energievoorziening. Hierdoor is de keuze voor de juiste categorie bekabeling, topologie van aanleg en toegepaste technologie met betrekking tot het gebruik van Power over Ethernet een essentieel onderdeel.

Wat bieden we?

Forehand biedt netwerkbekabelingsoplossingen van gerenommeerde fabrikanten die compleetheid, kwaliteit en duurzaamheid laten samenvloeien in hun concepten. Hierdoor kunnen wij de “best of class” selecteren passend bij de omgeving waarvoor het ontwerp wordt opgesteld. 

Een voorbeeld is het gebruik van SCP (Service Concentration Points) in een Smart Building of het toepassen van een glasvezel backbone geschikt voor IPTV in een Hospitality omgeving

De technologische ontwikkeling in onze markt gaat razendsnel en met de release van nieuwe (ethernet) standaarden is het een must dat de gekozen bekabeling minimaal één, of zelf twee netwerk generaties ondersteund.  

Interesse?

Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden