Reichle & De-Massari

Reichle & De-Massari AG is sinds 1964 een toonaangevende wereldwijde leverancier van bekabeling en connectiviteits-oplossingen voor high-end-communicatienetwerken.

Reichle & De-Massari AG is een Europees merk met productie en voorraad deels in de EU. Reichle & De-Massari speelt in op innovaties en heeft een kwalitatief hoogstaand en uitgebreid portfolio:  

  • Local Area Networks 
  • Datacenters
  • Industrie 
  • FTTX (fiber to the x) 

Samenwerking Forehand met R&M

De samenwerking tussen Forehand en Reichle & De-Massari is in 2003 gestart en is nog altijd groeiende. Net als Forehand (Connecting with the Future) focust Reichle & De-Massari zich in de wereld van communicatie- en netwerktechnologie door het delen van kennis, onderzoek en observaties met hun klanten.
“Connectivity that matters” daar is waar Reichle & De-Massari voor staat. Dit uiten zij in het garanderen van betrouwbare netwerken met een meetbare superieure prestatie. Hiermee garandeert Reichle & De-Massari een toekomst in digitale communicatie.      

Garantie 

Samen met Reichle & De-Massari garandeert Forehand een klantgerichte en betrouwbare oplossing voor alle Reichle & De-Massari Freenet producten, geïnstalleerd door een geautoriseerde installateur (QPP). Deze garantie omvat product en applicatie garantie voor de afgegeven categorie waarbij vervanging van hardware en installatiekosten zijn gegarandeerd. 

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over Reichle & De-Massari en onze samenwerking!

Vertel mij meer