Hexatronic

Hexatronic is opgericht in 1994. Hexatronic (voorheen Ericsson, bekend van mobiele telefonie oplossingen) is uitgegroeid tot een volwaardige fabrikant van geblazen glasvezel. 

Hexatronic is opgericht in 1994. Hexatronic (voorheen Ericsson) is uitgegroeid tot een volwaardige fabrikant van geblazen glasvezel.  

Hexatronic is marktleider in de FFTH-markt. Zij bieden een compleet assortiment passieve glasvezel infrastructuur oplossingen die je nodig hebt voor de aanleg van een glasvezelnetwerk:  

  • In- en outdoor duct
  • Stingray Air blown fibers
  • Lades & lascassettes
  • Pigtails & adapters
  • Hand- man holes

 “To do good by bringing connectivity to everyone around the world, through outstanding fiber optic solutions.” - Hexatronic

Samenwerking Forehand met Hexatronic

De samenwerking van Forehand met Hexatronic is gestart rond 2001. Sindsdien heeft Forehand de productgroep voor FTTX/LAN-oplossingen in het portfolio opgenomen. Door de innovaties en uitgebreide technische kennis die en een hoog serviceniveau dat Hexatronic nastreeft, is de samenwerking uitgegroeid tot een betrouwbare en langdurige relatie.

Zo verbinden wij jou met de toekomst!

Garantie 

Hexatronic voorziet in een garantie certificaat van 20  jaar op de blown fiber oplossing geïnstalleerd door een geautoriseerde installateur. De garantie omvat een volledige productgarantie.    

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over Hexatronic en onze samenwerking!

Vertel mij meer