Rittal

Sinds de oprichting in het jaar 1961 heeft Rittal zich continu doorontwikkeld tot wereldwijd toonaangevende systeemleverancier voor kastsystemen, stroomverdeling, klimatisering, IT-infrastructuur, software en service. 

Vandaag de dag biedt "Rittal – The System" een perfect afgestemd systeemplatform. Dit systeem combineert producten, toekomstgerichte engineering oplossingen en wereldwijde service voor vele eisen. En dit in verschillende branches – van de machine- en installatiebouw via de automobielindustrie tot en met de informatietechnologie. 

Alles uit één hand, alles in de beste kwaliteit. Het portfolio van Rittal bestaat o.a. uit: 

  • Patch- en serverkasten voor MER, SER of datacenter 
  • Wandkasten 
  • Industriële kasten
  • Outdoor oplossingen 

Samenwerking Forehand met Rittal

Samen met Rittal zetten wij onze kennis, ervaring en service in om een totaaloplossing te bieden. Constant zoeken naar de mogelijkheden om gezamenlijk onderscheidend te zijn en toegevoegde waarde te biedenOok hechten Forehand en Rittal veel belang aan het uitwisselen van informatie en expertise en zoeken we gezamelijk naar de beste oplossing voor de eindklant.

Een specifiek onderdeel van deze kennis- deling zijn de presentatiesessies die Rittal organiseert met behulp van de Rittal Demobus. Deze presentatiesessies worden georganiseerd naar aanleiding van de lancering van nieuwe producten of toegepaste innovaties. Door middel van de Rittal Demobus geven zij een tastbare inkijk in de nieuwste ontwikkelingen binnen hun organisatie.

Dankzij deze sessies wordt er door de Forehanders nieuwe kennis opgedaan die zij vervolgens kunnen inzetten om klanten een advies op maat te kunnen leveren. 

Zo verbinden wij jou met de toekomst! 

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over Rittal en onze samenwerking! 

Vertel mij meer