Extreme Networks

Sinds 1996 is Extreme Networks gedreven door de visie om netwerktechnologie eenvoudiger, sneller, wendbaarder en veiliger te maken. 

Extreme Networks is een van onze technologiepartners en is een gerenommeerde leverancier van cloud-gedreven netwerkoplossingen. Het doel van Extreme Networks is om hun klanten ook buiten het netwerk om te helpen verbinden (Customer-Driven Networking). Dit doen zij door hun relaties te versterken met partners die de benodigde kennis hebben om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Extreme Networks voldoet aan verschillende best practices en controlemiddelen op het gebied van information securty management systems. Extreme Networks beschikt dan ook als enige cloudnetwerkleverancier over drie ISO-certificeringen  (ISO 27017, ISO 27701, ISO 27001 1). Dit betekent dat de ExtremeCloud™ IQ,  een zeer uitgebreid gecertificeerd cloudnetwerkmanagement-platform is. 

Doord dit hoogste niveau van databescherming en informatiebeveiliging biedt dit klanten de mogelijkheid om zonder risico en zorgen gebruik te maken van Extreme's cloud based management platform.

Ook biedt Extreme Networks zijn ExtremeCloud IQ-abonnees de mogelijkheid om hun data lokaal onder te brengen, waardoor zij kunnen voldoen aan dataprivacy- en -soevereiniteit. Extreme kan dit garanderen door de uitbereiding van zijn regionale datacentercapaciteit. 

Gold Partner status Forehand

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat Forehand de Extreme Networks Gold Partner status heeft behaald. Om de Gold-status te bemachtigen, hebben onze technische experts een reeks van certificeringen binnen het portfolio van Extreme voltooid. De behaalde certificeringen tonen aan dat Forehand de benodigde technische kennis heeft om de klant een breed en inhoudelijk advies te geven over het portfolio van Extreme Networks. Door het toevoegen van een technologiepartner van wereldklasse kunnen wij innovatieve oplossingen blijven garanderen in een snel veranderende markt.

Extreme Networks Gold

Wat houdt de Gold-status in voor mij als klant?

Bij Forehand is het onze missie om Nederlands meest toonaangevend distributeur te zijn van actieve en passieve netwerkcomponenten door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen in een markt die continue verandert. De Gold Partner status heeft ervoor gezorgd dat wij voorop lopen wanneer het gaat om het leveren van de meest geavanceerde netwerkoplossingen op de markt. Voor onze klanten zijn wij in staat om hen op een efficiënte en kundige manier van dienst te zijn, waarbij wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog houden en zorgen voor kennisoverdracht. Wij helpen onze klanten te innoveren en te groeien.

Zo verbinden wij jou met de toekomst!

Verdere feiten op een rij

  • ExtremeCloud™ IQ beheert dagelijks 1,6 miljoen netwerkapparaten en dit aantal is nog altijd groeiende. In 2020 werd Extreme zelf uitgeroepen tot de snelst groeiende leverancier van cloud-managed netwerkoplossingen (Omdia, 2020).
  • Extreme Networks beschikt over zeventien regionale datacenters (RDC's) wereldwijd, met een cloudacapaciteit verspreid over vijf continten en dertien landen. Deze RDC's bevinden zich in Toronto, Sao Paulo en Bahrein en naar verwachting zullen zij ook nieuwe RDC's openen in Londen en Singapore. De vestiging van nieuwe RDC's is onderdeel van het kunnen voorzien in een uitmuntend beveiligd cloudmanagementplatform. Door klanten een datacenter te verschaffen in hun omgeving kan er worden voldaan aan lokale datacompliance-wetgeving en profiteren zowel lokale als internationale bedrijven in de regio van een betere performance

1  ISO 27701: correspondeert met de Europese GDPR en zet een nieuwe standaard voor de implementatie van een Privacy Information Management System (PIMS) van ISO 27001. 
ISO 27017: omtrent compliance en een uitbreiding van ISO 27001. De ISO-certificering voegt specifieke controlemiddelen toe aan cloudactiviteiten.

Meer weten?
Wij vertellen je graag meer over Extreme Networks en onze samenwerking!

Vertel mij meer