MediaStar (by Uniguest)

TV-distributie over twisted pair, Video Distributie via het IP-Netwerk, management, media player & uitstekende beveiliging.  

Mediastar (by Uniguest) is toonaangevend in het ontwerpen en vervaardigen van producten voor IPTV/AVoIP, streaming en signage industrie. Coderen, decoderen, HLS en iVOD media worden secure gestreamd over het netwerk, bekabeld of via WiFi. Het HCDP Pro protocol verzorgt de beveiliging van de content en garandeert een naadloze integratie met de content providers. 

MediaStar legt uit hoe (Wireless) Live Streaming in zijn werk gaat

Draadloze live-streaming

Portfolio van MediaStar 

Het portfolio van MediaStar bestaat uit: 

  • MediaStar Encoders
  • MediaStar Decoders & Media players 
  • MediaStar Software

Video Distributie via het IP-netwerk

Flexibiliteit is het sleutelwoord voor de MediaStar oplossingen die de gebruiker in staat stellen om zeer hoge kwaliteit video via het LAN of WAN te transporteren. Compatible met:  DVI, HDMI, Satellietschotel (DVB-S), Coax (DVB-C) of Terrestial (DVB-T).  Door plaatsing van een CAM module en smartcard beschikt de klant over een volwaardig IPTV systeem voor hotel, financiële instelling of kantooromgeving.

Management MediaStar

De keuze voor een IPTV-oplossing is sterk afhankelijk van de mogelijkheden die een beheertool biedt. MediaStar heeft een zeer krachtige portal ontwikkeld dat de gebruiker in staat stelt om content op het juiste scherm en op het juiste tijdstip te tonen. De planningstool, genaamd MediaStar Media Manager, zorgt ervoor dat programmering tot een jaar vooruit kan worden ingevoerd en volledig automatisch functioneert. Triggers via het netwerk, IR-remote of mobile interfaces zorgen voor een interactie vanuit de gebruiker van het systeem.

Media player 

Streams kunnen direct worden weergegeven op een geschikt TV-toestel. Wil je echter gebruikmaken van de volledige management functionaliteiten, adviseren wij het gebruik van de (4K-enabled) mediaplayers. Deze zijn voorzien van een intern solid state geheugen welke wordt gebruikt voor het pre-loaden van content. Advertenties, videoclips of fotomateriaal is daarmee direct beschikbaar om te worden getoond. 

Garantie 

Met de ondersteuning van 802.1x authenticatie is het systeem uitstekend beveiligd tegen ongeoorloofde toegang. Door ondersteuning van HDCP2.0 is het zelfs mogelijk om alle content versleuteld over het netwerk te versturen. Hiermee zijn de MediaStar-oplossingen geschikt voor gebruik in netwerken, welke hoge eisen stellen aan beveiliging.

Meer weten?

Wil je meer weten over de producten van MediaStar Systems of het volgen van een van onze online trainingen? Wij vertellen je graag meer over MediaStar en onze samenwerking!

Vertel mij meer