Projecten

Zorg

Iedere medische omgeving heeft het doel om het verblijf van patiënten en medewerkers gebruiks-vriendelijk, efficiënt én veilig in te richten. Slimme netwerkinfrastructuren dragen hieraan bij en zijn de basis voor een toekomstgerichte zorginstelling.

Is jouw organisatie klaar voor de zorg van morgen? 

Of het nu gaat om een ziekenhuis, privékliniek of woongroep, als zorgprofessional: iedereen streeft naar vernieuwingen en verbeteringen van dienstverlening op het allerhoogste niveau. Om dit te bereiken zijn ICT-gerelateerde handelingen nodig.

Netwerkinfrastructuren

Optimale netwerkinfrastructuren zijn essentieel voor de prestatie van zorginstellingen. Stabiele, snelwerkende en betrouwbare datanetwerken spelen in op de zorg van vandaag én de wensen van morgen. Oplossingen op het gebied van categorie 6A, 7 en 7A spelen in op deze wensen: snel, zeker en volledig dekkend.

Network devices

WiFi, medische isolatoren, audio- en videodistributie, CCTV, (camera)beveiliging en noodstroomvoorzieningen zijn veelgebruikte oplossingen in de zorg, die allemaal gebruikmaken van deze infrastructuren. Ook klimaatregelingen en zonweringen zijn oplossingen die steeds vaker worden toegepast.

Forehand voor de zorg

Forehand bewijst al vanaf het voortraject bij zowel renovatie- als nieuwbouw-projecten haar meerwaarde met advies over naadloze integratie van systemen. Daarnaast leveren wij alle benodigde netwerkcomponenten en devices voor in de zorg.

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We komen graag in contact!

Hier bekijk je onze diensten en producten.

Bekijk ook:

Waarom Forehand

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Specialisten
  • Marktkennis