Vertiv

Vertiv is gestart als fabrikant van CRAC-units (Computer Room Airconditioning) en in 1983 onder de naam Liebert gestart met UPS (Uninteruptable Power Supplies) systemen.

Vertiv is inmiddels wereldwijd actief en heeft 38 productie locaties. Voor het beheer, service en onderhoud beschikt Vertiv over zeer groot netwerk van technici. Hierdoor kan Vertiv snel en adequaat reageren op vragen voor onsite support bij een incident.  Het portfolio van Vertiv bestaat uit oplossingen voor LAN-omgevingen tot aan datacenters.

“Wij zorgen er al meer dan 50 jaar voor dat de grootste bedrijven ter wereld verbonden blijven.”

Vertiv biedt een uitgebreid portfolio van producten en oplossingen voor stroomvoorziening, koeling, IT-infrastructuur en managementsystemen aan. Merken die onder de vlag van Vertiv vallen:

  • Alber (Batterijmonitoring)
  • Energy Labs (Koeling)
  • Avocent (IT-Beheer)
  • Geist (Rack-PDU)
  • Liebert (AC-Stroomvoorziening en Koeling)
  • Cybex (IT-Beheer)
  • Netsure (DC-Stroomvoorziening)

Samenwerking Forehand met Vertiv

Bij de aanleg van een netwerk infrastructuur en de bijbehoren netwerk switches en servers is het van belang dat ook de stroomvoorziening op de juiste wijze wordt aangebracht. Het plaatsen van het juiste type UPS en UPS vermogen is daarbij niet altijd een eenvoudige keuze. Forehand en Vertiv kunnen je assisteren bij het maken van technische keuzes en bieden een complete maatwerk oplossing voor jouw bedrijfskritische power installaties. Deze technische ondersteuning is een toegevoegde waarde van Forehand in samenwerking met Vertiv als sterke service-organisatie en ondersteunt je in al je behoeften. Daarnaast zorgt Vertiv voor een uitgebreid en innovatief productportfolio en een hoge voorraadbeschikbaarheid. 

Garantie

Naast de levering en elektrische componenten van een UPS biedt Vertiv een compleet assortiment van garantieverlengingen en -diensten aan. Zo biedt Vertiv de mogelijkheid voor technische ondersteuning voor micro-/kleine UPS'en (tot 20 kVA) en rPDU/PDU's. Ook kun je kiezen om de inbedrijfstelling door Vertiv engineers te laten verzorgen. Hiermee ben je verzekerd van een probleemloze inschakeling en wordt er tevens een instructie aangeboden aan de gebruikers van de installatie.

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over Vertiv en onze samenwerking!

Vertel mij meer