Forehand

Wat leuk dat je meer over ons wil weten! We vertellen je graag wie we zijn, waar we voor staan en stellen je voor aan ons team.

Als gespecialiseerd distributeur van slimme netwerktechnologie is het maken van verbindingen en het creëren van netwerken het belangrijkste dat wij doen. Dat geldt voor de hardware, de ondersteuning die wij leveren en het bij elkaar brengen van partijen die elkaar beter maken. Onze producten, onze diensten en de combinaties daarvan vormen de schakels tussen de partijen waarmee wij werken.
Wij leveren producten en diensten waarmee we slimme en toekomstbestendige oplossingen bieden aan eindgebruikers. Zo creëren we samen met de installateurs en adviseurs toegepaste, intelligente oplossingen voor eindgebruikers. Vanuit die samenwerking ontstaat een netwerk dat niet alleen gebruik maakt van elkaars kennis en kunde, maar zo ontstaat ook een netwerk dat steeds slimmer en duurzamer wordt. Een netwerk dat verbindt met de toekomst.

Doe je zaken met Forehand, dan kun je rekenen op:

#1 Gedrevenheid

Onze gedrevenheid zorgt ervoor dat wij graag dat stapje extra doen. Wij brengen partijen met elkaar in contact en denken mee over de beste oplossingen. 

#2 Partnership

Wij streven naar langdurige samenwerkingen door persoonlijk contact. Wij kennen onze relaties en zij ons. Op die manier kunnen we snel schakelen en helpen we elkaar vooruit.

#3 Vooruitstrevende oplossingen

Omdat technologie zich in hoog tempo ontwikkelt, zijn wij jouw vraagbaak, ook voor complexe vraagstukken. 

#4 Snelle levering

Snel kunnen schakelen is in onze branche essentieel. 95% van onze producten wordt daarom binnen 24 uur in Nederland geleverd. Daarnaast ontzorgen wij door tijds- prefab- en trolleyleveringen.

Onze brochures

Waarom Forehand

  • Ruim 30 jaar ervaring
  • Specialisten
  • Marktkennis