Referenties

Overheid

Overheidsinstellingen hebben te maken met burgers die steeds hogere eisen stellen aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en veiligheid. Door digitale informatievoorziening slim in te zetten als dienstverlening, wordt er steeds beter op die rol ingespeeld. 

Is jouw organisatie klaar voor de samenleving van morgen? 

Overheidsinstanties hebben te maken met burgers die steeds hogere eisen aan digitale informatievoorziening stellen. Omgekeerd wordt de zelfredzaamheid van deze burgers ook zoveel mogelijk gestimuleerd. Netwerktechnologieën spelen hierbij een belangrijke rol.

Netwerkinfrastructuren

Door onze ervaring in de overheidssector, begrijpen wij als geen ander welke eisen de overheid aan de realisatie van converge-IT stelt. Hoogwaardige netwerkinfrastructuren bieden stabiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Zo wordt ingespeeld op de vraag van vandaag én morgen. Oplossingen op het gebied van categorie 6A, 7 en 7A spelen in op deze wensen.

Network devices

Onder andere smart lighting, telefonie, WiFi, klimaatbeheersing, (camera)beveiliging, audio- en videodistributie en telefonie spelen een belangrijke rol bij de langetermijnontwikkelingen in de ICT. Al deze devices kunnen worden gevoed door middel van netwerkinfrastructuren (Power over Ethernet).

Forehand voor de overheid

Forehand bewijst al vanaf het voortraject bij zowel renovatie- als nieuwbouw-projecten haar meerwaarde met advies over naadloze integratie van systemen.
Daarnaast leveren wij alle benodigde netwerkcomponenten en devices voor overheidsinstellingen.

Hier bekijk je onze diensten en producten.

Bekijk ook: