Power

Met de toenemende vraag naar energie is het van belang om de continuïteit van de stroomvoorziening in de netwerkomgeving te borgen.

Met de toenemende vraag naar energie is het van belang om de continuïteit van de stroomvoorziening in de netwerkomgeving te borgen. De keuze voor een traditionele UPS op basis van run-time en opgenomen vermogen is echter niet altijd voldoende voor het bepalen van de best mogelijke oplossing. Het is van belang dat het gekozen systeem kan meegroeien met de behoefte van de gebruiker, het aansluiten van solar panels of het koppelen aan een energie management systemen is steeds vaker een vereiste bij het bepalen van de juiste oplossing.  

Modulair

Voor het verkrijgen van een groeipad is het toepassen van een modulaire UPS-opstelling beschikbaar. Afhankelijk van het te verwachte maximale vermogen wordt een behuizing geselecteerd en elektrisch aangesloten op de achterliggende verdeelinrichting. Deze behuizing kan vervolgens voorzien worden van één of meerdere inverters geschikt voor het huidige opgenomen vermogen en worden uitgebreid zodra dit benodigd is. 

Plug&Play

Bij 1-fase UPS-en tot 10KVA spreken wij vaak van “plug&Play” modellen die geen ingewikkelde elektrotechnische werkzaamheden vragen. Dit in tegenstelling tot de 3-fase UPS-en waarvoor Forehand een Installatie-support beschikbaar heeft en wij de inbedrijfstelling én het onderhoud volledig kunnen verzorgen. 

Installatie-support

Eenmaal geplaatst en ingericht is het van belang om de achterliggende apparatuur op de juiste wijze aan te sluiten op de UPS. Hiervoor is een PDU benodigd (voorzien zijn van Schuko, C13 en/of C19 aansluitingen) welke de servers en switches verbindt met de (bij voorkeur) By-Pass switch. Ook kan het gewenst zijn om het afgenomen vermogen van de gehele PDU of iedere individuele outlet, te meten of te schakelen. 

Management

De UPS-systemen en intelligente PDU’s zijn te benaderen via de web interface en voorzien van een mogelijkheid om te beheren via een software oplossing. Zo heeft Vertiv het “Environet™ Alert” recent gereleased waarmee naast 3D heat-view van het datacenter en assest management ook de opgenomen vermogens van de PDU en UPS-en worden bewaakt. 

Interesse

Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. We denken graag mee!