Diensten

Onze diverse vormen van dienstverlening maken ons
voor installatiebedrijven, adviseurs en eindgebruikers
de ideale samenwerkingspartner. Zowel op het gebied
van productlevering als kennisoverdracht.

Inhoudsopgave

 

Hoe Forehand helpt

Om tot een slimme netwerkinfrastructuur te komen, bieden wij ondersteuning vanaf de voorfase tot na de ingebruikname. Dit proces hebben wij in kaart gebracht. Zo ontstaat er een compleet beeld van het verloop van onze dienstverlening en de verschillende onderdelen per fase. Bekijk hier onze procesbrochure.

Wij brengen technologie tot leven en streven ernaar met slimme netwerkoplossingen veranderingen altijd een stap voor te blijven. Door organisaties te helpen bij het maken van de juiste technische keuzes, verbinden we onze klanten met de toekomst. Groots denken, klein denken, we doen het allemaal. Willem Nederhorst, Manager Sales bij Forehand vertelt hoe wij jou verbinden met de toekomst.

 Bekijk referenties 

Logistieke diensten

Met dank aan ons eigen magazijn kunnen wij onze logistieke processen flexibel inrichten: voor ruim 95% van het assortiment geldt een betrouwbare 24- uur levering in Nederland. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een just-in-time projectlevering of kun je jouw bestelling ophalen bij ons magazijn in Rotterdam.

 De levering van onze netwerkbekabeling, -componenten en -apparatuur wordt netjes in karren en door middel van wikkels bij jou afgeleverd. 

Ook is er de mogelijkheid voor een prefab levering. Bij een prefab levering kunnen wij bekabeling, prefab en gelabeld, getransporteerd in trolleys, in de juiste hoeveelheid en lengte op de gewenste locatie aanleveren. Dit bespaart niet alleen tijd op de werkvloer, maar levert ook een reductie op van restafval. 

Huur van Fluke meters 

Forehand biedt jou de mogelijkheid om een netwerktester van Fluke Networks te huren. De verschillende meet- en testapparatuur die zij aanbieden, bieden verschillende oplossingen voor het certificeren, verifiëren en kwalificeren van netwerkbekabeling en het daarmee correcte verloop van de datacommunicatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een Fluke meter, neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk in het volgende artikel welke netwerktester je het beste kan gebruiken voor jouw werkzaamheden: Welke netwerktester moet ik gebruiken?

Trainingen

In de trainingsruimte van Forehand worden verschillende maatwerktrainingen gegeven. Ook is het mogelijk om deze trainingen op locatie of in samenwerking te verzorgen. De volgende training biedt Forehand aan: 

Live demonstratie

Uitleg over hoe glasvezel in een blown fiber-oplossing wordt geblazen, een televisiesignaal over een twisted pair-netwerk wordt gedistribueerd of hoe een product zoals bijvoorbeeld een meet- en testinstrument van Fluke Networks in zijn werking gaat? Op basis van jouw wensen denkt Forehand mee in het advies en worden alle vragen rondom netwerken, componenten en apparatuur beantwoord.

Gecertificeerde trainingen 
Wij verzorgen ook gecertificeerde trainingen voor een aantal fabrikanten als Siemon, Corning, R&M, CCS en Hexatronic. Als gecertificeerde installatiepartner wordt je opgeleid tot het hoogste niveau en stellen wij jou in staat om betrouwbare datanetwerken te realiseren.

Voor meer informatie over onze certificerings-mogelijkheden of andere vragen kun je contact met ons opnemen. 

Suzanne kiest voor Forehand

  • Vakkennis
  • Oplossingsgericht
  • Meedenken