CCS

Connectivity & Cabling System (CCS) heeft een high-tech en gekwalificeerd productportfolio voor de implementatie van koper-en glasvezelbekabeling in kantoor-, residentiële en industriële omgevingen. 

CCS-Cabling (Connectivity & Cabling System) is een leverancier van een breed assortiment van koper en glasvezel netwerkproducten.  

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van de producten en systemen van CCS staat een eenvoudig en efficiënt concept centraal. Deze concepten voor de ontwikkeling van hun producten en diensten worden gebaseerd op de eisen en behoeften van de netwerkprofessionals en moeten voldoen aan drie fundamentele vereisten: eenvoudige, snelle en correcte installatie.  

Het portfolio van CCS bestaat uit: 

  • Koper netwerkbekabeling 
  • Glasvezel netwerkbekabeling 

Samenwerking CCS en Forehand

De samenwerking tussen Forehand en CCS is gestart in 2012. In samenwerking met CCS kunnen er trainingen over koper- en glasvezelbekabelingssystemen worden georganiseerd. Forehand streeft ernaar om voortdurend innovaties aan te jagen en samen met zijn fabrikanten op zoek te gaan naar vooruitstrevende oplossingen. Ook CCS wijdt zich aan het ontwerp en de ontwikkeling van zijn systemen door veel te investeren in Research en Developement. CCS heeft een doeltreffend concept voor innovaties: voldoen aan de eisen van de netwerkprofessionals met producten die zijn afgestemd op hun behoeften. Hierin betrekt CCS voortdurent drie fundamentele eisen: eenvoudige, snelle en correcte installatie. 

Het geheim van het succes van de producten van CCS? Een combinatie van continue onderzoek en het bewaken van de hoge kwaliteit van hun producten die op internationaal niveau zijn erkend en tevens gecertificeerd zijn volgens de nieuwste internationale normen. 

Zo verbinden wij jou met de toekomst!

Garantie 

CCS Connectivity & Cabling System is een van de eerste Europese fabrikanten die de certificering van componenten voor Categorie 6A (Cat 6A) volgens ISO/IEC-normen heeft verkregen. 

CCS voorziet in een garantie certificaat van 25 jaar op Cat 6 en 30 jaar op Cat 6A producten, geïnstalleerd door een geautoriseerde installateur. De garantie omvat product, applicatie en installatie kosten. 

Meer weten?

Wij vertellen je graag meer over CCS en onze samenwerking!

Vertel mij meer