Deel pagina
+31 (0)10 240 4121 info@forehand.nl Binnenkort beschikbaar

Forehand: flexibiliteit door stabiliteit

Het Rotterdamse Forehand draait al 25 jaar mee in de top van Nederlandse distributeurs binnen de IT-branche. Als totaaldistributeur op het gebied van network components & devices, staat Forehand in de markt bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de inhoudelijke vakkennis en de hoge servicegraad die keer op keer wordt geleverd. Wat Forehand kan betekenen is simpel: flexibiliteit door stabiliteit.

Onze dienstenKenniscentrum

Nieuws

14 juli 2016
Betrouwbare schakel tussen cloud en onderneming. Een bedrijfsklaar geïnstalleerde totaaloplossing waarmee ondernemers en IT-beheerders een optimale beschikbaarheid en...
Lees meer >
23 juni 2016
Verminder uw energieverbruik met de prijswinnende...
Lees meer >
15 juni 2016
Dankzij het Internet of Things zullen over enkele...
Lees meer >
Event
IT Room Infra Event
15 november 2016
Brabanthallen Den Bosch - 15 november 2016   Op 15 november 2016 vindt het jaarlijkse IT Room Infra Event plaats in Den Bosch. IT Room Infra...
Conferentie Gebouw Automatisering
9 november 2016
Cinemec Utrecht - 9 en 10 november 2016   Er is binnen de branche veel enthousiasme voor alweer de vierde editie van de Nationale...
Elektro Vakbeurs 2016
29 november 2016
Evenementenhal Hardenberg - 29, 30 november en 1 december 2016.   Ontmoeten en beleven! Daar draait het om bij Elektro Vakbeurs....

Onze productgroepen

Network components

Forehand levert een breed scala aan netwerkcomponenten van 's werelds best aangeschreven fabrikanten. Naast netwerkcomponenten distribueert Forehand trouwens ook een divers aanbod aan aanverwante netwerkapparatuur.
Network components
Lees meer

Network devices

Het portfolio van Forehand bestaat uit de meest betrouwbare, kwalitatieve en duurzame netwerkapparatuur en netwerkcomponenten. Forehand levert verschillende categorieën network devices.
Network devices
Lees meer
Het vernieuwe districtsbureau van de politie in Enschede aan de Hermandad 2 is onlangs opgeleverd. Het gebouw is verduurzaamd met o.a. nieuwe installaties van Siemon. In het gebouw zijn zo’n 900 aansluitpunten met categorie 6A F/UTP LS0H gerealiseerd door Winkels Techniek B.V. uit Enschede. Een betrouwbaar en snel draadloos netwerk was ook een vereiste van de politie. Forehand heeft een heatmap (vlekkenplan) gegeneerd en op basis daarvan heeft Winkels zo’n 40 accespoints van Aerohive geïnstalleerd.
De Resident is een modern deel van de Haagse binnenstad. In dit gebied zijn kantoortorens, woningen, pleinen, binnentuinen, horeca en winkels gerealiseerd. Bekende gebouwen, zoals het Helicon en Castalia, zijn gerenoveerd met een volledig nieuw netwerk.
De verbouwing en nieuwbouw van het Innovation & Production Center heeft plaatsgevonden op de bestaande locatie in Dieren. Tussen de gehandhaafde fabrieksgebouwen en het monumentale hoofdgebouw is een nieuwe, meer dan 7.000 m2 grote montagehal gebouwd. Met behulp van een netwerkinfrastructuur van Siemon (800 aansluitpunten, categorie 6A FTP) wordt hier gewerkt aan een ijzersterk merk.
Het duurzame pand van Sociale Zaken en Werkgelegenheid past uitstekend in de visie van de Gemeente Groningen die van Groningen de meeste duurzame stad van Nederland wil maken. Veel ramen zorgen voor natuurlijke “verlichting”. Dat deze ramen met drievoudig glas zijn uitgevoerd draagt naast het beperkte geveloppervlak bij aan een optimale isolatie. Bijzonder is ook dat het pand volledig demontabel is en de constructie in de toekomst dus weer kan worden benut voor het opzetten van een nieuw gebouw. Het project is uitgevoerd met het netwerkconcept van CCS.
Het Stadskantoor is het centrale punt waar inwoners van Utrecht terecht kunnen voor bijna alle gemeentelijke diensten en producten. Om alle medewerkers optimaal met elkaar te kunnen laten communiceren, is een hoogwaardig Siemon netwerk geïnstalleerd.
Meer referenties