Netwerkinfrastructuren

Een groot deel van onze dagelijkse activiteiten draait om de distributie van netwerkinfrastructuren en -oplossingen. Forehand biedt slimme oplossingen voor zowel unshielded als shielded netwerken.

Verschuiving naar IP

Netwerkinfrastructuren van deze tijd zijn steeds vaker de drager van diverse gebouwgebonden installaties. Waar vroeger vooral telefonie en datatransmissie werden toegepast, verloopt nu bijvoorbeeld ook camerabeveiliging, toegangscontrole of tv-distributie via IP-netwerken. Deze technologische ontwikkeling leidt tot een belangrijke besparing, omdat er minder verschillende infrastructuren hoeven te worden geïnstalleerd.

Stabiliteit door zekerheid

Als het om netwerkinfrastructuren en bekabelingsconcepten gaat, werkt Forehand voornamelijk samen met toonaangevende fabrikanten als Siemon, Corning, R&M en CCS. Projecten worden – desgewenst - gecertificeerd opgeleverd, zodat de klant verzekerd is van een stabiele installatie en de meest optimale werking van hun netwerkinfrastructuur.

Wilt u meer weten over de netwerkinfrastructuren uit het portfolio van Forehand? Neem dan contact op met de salesafdeling van Forehand.

Partners