Zorg

Rijnstate Arnhem

Rijnstate is gestandaardiseerd op de oplossingen van The Siemon Company, voor zowel de horizontale bekabeling als de glasvezel backbone

Rijnstate Arnhem 

Rijnstate is hét ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en de Liemers. Ze bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit op de locaties Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Bij Rijnstate kunt u terecht voor 28 verschillende specialismen. Er werken ongeveer 5.000 vaste medewerkers bij Rijnstate. Samen richten zij zich op de 450.000 inwoners in het verzorgingsgebied. Hiermee zijn zij een van de grootste zorgaanbieders van Nederland en de grootste werkgever in de regio.

Rijnstate Arnhem ontwikkelt zich tot een medisch behandelcentrum met de modernste technologie. Hier vindt alle acute en complexe zorg plaats, dicht bij een groot en modern operatiekamercomplex en een vernieuwde Intensive Care. Alle patiënten die direct toegang moeten hebben tot deze dure voorzieningen, ontvangen we in Rijnstate Arnhem. De nieuwste verbouwingen zijn o.a. een nieuw Centrum voor Vrouw en Kind en een vernieuwde verpleegafdeling Oncologie.

Rijnstate Arnhem

Rijnstate is gestandaardiseerd op de oplossingen van The Siemon Company, voor zowel de horizontale bekabeling als de glasvezel backbone. Voor de horizontale bekabeling is er gebruik gemaakt van Siemon Cat7 S/FTP B2ca bekabeling afgemonteerd op een Cat6a koppelvlak. Daarnaast is er door het hele ziekenhuis een OM4 glasvezelsysteem aangelegd. De gehele installatie is 
gecertificeerd voor een periode van 25 jaar.

De vernieuwbouw van Rijnstate Arnhem is opgebouwd uit 2000 werkplek-aansluitingen uitgevoerd met Cat 7 S/FTP bekabeling van Siemon. De glasvezel backbone tussen de serverkasten is opgebouwd uit OM4 LC glasvezelbekabeling (2124 aansluitpunten) en OS2 glasvezelbekabeling (552 aansluitingen).