Meet- en testapparatuur

Meet- en testapparatuur

Ieder netwerk dat in samenwerking met Forehand wordt aangelegd, wordt na realisatie uitgebreid getest conform de richtlijnen vastgelegd in ISO11801 of EIA/TIA568C. Deze testen verzekeren de gebruiker ervan dat het netwerk de verwachte transmissiesnelheden levert. Met wereldmarktleider Fluke Networks in het portfolio is iedere professional altijd verzekerd van betrouwbare, snelle en stabiele testresultaten.

Fluke bestsellers

De meest verkochte producten in het assortiment van Forehand zijn de Fluke DSX-5000 en de Fluke DSX-8000. De Fluke DSX-5000 maakt onderdeel uit van een nieuwe generatie netwerktesters waarin gebruiksvriendelijkheid voorop staat. Aanschaf van deze meet- en testapparatuur wordt vaak gecombineerd met de aankoop van bijbehorende glasvezelmodules. Met deze modules kunnen glasvezelmetingen (demping en lengte) worden uitgevoerd.

Try before you buy

Wie nadenkt over de aanschaf van Fluke-testapparatuur uit de koper- of glasvezelserie, kan het apparaat uitgebreid bij Forehand testen. Hierdoor kan iedereen de geavanceerde mogelijkheden van deze testapparatuur onder toeziend oog leren kennen.

Wilt u meer weten over de verkoop van meet- en testapparatuur? Neem dan contact op met de salesafdeling van Forehand.

Partners