Videodistributie

Tv-signalen hoeven tegenwoordig niet per se over coax te worden gedistribueerd. Het slim gebruiken van (bestaande) twisted pair-netwerken leidt namelijk tot veel meer nieuwe mogelijkheden. Forehand maakt hiervoor graag gebruik van de producten van Cabletime. Hiermee krijgt elke opdrachtgever controle over het kijkgedrag van zijn gebruikers en wordt eenvoudigweg gebruik gemaakt van de aanwezige RJ-45 aansluitingen. Oplossingen worden zowel analoog als op basis van IP aangeboden.

MediaStar Evolution

Flexibiliteit is het sleutelwoord voor de MediaStar Evolution van Cabletime. Het stelt de gebruiker in staat om zeer hoge kwaliteit video via LAN of WAN te transporteren. Cabletime voorziet in een diversiteit aan LanCasters, zoals o.a. DVB-T en DVB-S2. Met een eenvoudig te bedienen web interface wordt vervolgens de keuze gemaakt in het gewenste zenderaanbod.

 

Naast het distribueren van Live-TV of  Video-on-Demand kunnen wij ook voor u een integratie met uw narrowcasting oplossing verzorgen. Door gebruik te maken van de Cabletime Digital Signage player beschikt u over een volwaardig iPTV distributie platform inclusief een uitgebreid HTML-based management platform.

Live-demonstratie

Alle producten van Cabletime MediaStar kunnen live worden bekeken in het Forehand-trainingscentrum. Daarnaast kunnen de videodistributie-oplossingen ook worden gecombineerd met narrow casting-toepassingen, wat weer tot een heel scala aan nieuwe mogelijkheden leidt.

Wilt u meer weten over de videodistributie door Forehand of wilt u een live-demonstratie? Neem dan contact op met de salesafdeling van Forehand.

Partners