Overheid

Overheid

Overheidsinstellingen hebben te maken met burgers die steeds hogere eisen stellen aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en veiligheid. Omgekeerd doen overheidsinstanties ook steeds vaker een beroep op de zelfredzaamheid van de burger. Door digitale informatievoorziening slim in te zetten als dienstverlening, wordt er steeds beter op die rol ingespeeld. Dat vraagt wél om aanpassingen: in apparatuur en applicaties, maar zeker ook in netwerkinfrastructuur.

De juiste keuze

Met name aan de keuze van de juiste infrastructuur wordt soms te weinig aandacht besteed. Terwijl de netwerkinfrastructuur het belangrijkste ICT-onderdeel is voor iedere overheidsinstantie. Naast toepassing van IP voor data- en telefonietransmissie, wordt ook bij andere gebouwgebonden installaties steeds vaker voor IP-technologie gekozen vanwege de vele mogelijkheden.

Klaar voor de toekomst

Met IP-technologie bereidt Forehand elke organisatie vandaag al voor op de toekomst. Zo worden overheidsinstanties klaargestoomd voor alle denkbare langetermijnontwikkelingen in de ICT. Aanvullend op infrastructuren biedt Forehand moderne oplossingen om bijvoorbeeld audio- en videodistributie over deze netwerkinfrastructuren te verspreiden.

 

Forehand denkt vanuit 25 jaar ervaring meer dan graag mee over toekomstgerichte oplossingen binnen overheidsinstanties. Wilt u meer weten over de oplossingen? Neem dan contact op met het salesteam van Forehand.

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Referentielijst overheid

Apollo House Amsterdam
Forensisch Centrum Teylingereind
Forensisch Centrum Teylingereind
Pink Roccade Den Bosch
Pink Roccade Den Bosch
Provinciehuis Den Bosch