Werken bij Forehand

Commerciële binnendienst - werkvoorbereider

Heb je ervaring als werkvoorbereider in de elektrotechniek? Dan is dat een goede basis voor een commerciële functie.

Over Forehand
Als gespecialiseerd distributeur van slimme netwerktechnologie is het maken van verbindingen en het creëren van netwerken het belangrijkste dat wij doen. Dat geldt voor de hardware, de ondersteuning die wij leveren en het bij elkaar brengen van partijen die elkaar beter maken. Onze producten, onze diensten en de combinaties daarvan vormen de schakels tussen de partijen waarmee wij werken.

Wij leveren producten en diensten waarmee we slimme en toekomstbestendige oplossingen bieden aan eindgebruikers. Zo creëren we samen met de installateurs en adviseurs toegepaste, intelligente oplossingen voor eindgebruikers. Vanuit die samenwerking ontstaat een netwerk dat niet alleen gebruik maakt van elkaars kennis en kunde, maar zo ontstaat ook een netwerk dat steeds slimmer en duurzamer wordt. Een netwerk dat verbindt met de toekomst.

Als commerciële binnendienst medewerker draag je actief bij aan het commercieel beleid van de organisatie en het consequent uitvoeren hiervan. Hierbij hoort ook het onderhouden van contact met prospects en met bestaande relaties in de toegewezen regio. Je werkt als team samen met zowel de Back-Office als de accountmanagers om de klant zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.
Verder ben je verantwoordelijk voor commerciële activiteiten, voer je verkoopgesprekken en stel je offertes op. Ook houd je je bezig met het verwerken van orders, onderhoud je het CRM-systeem en alle overige administratieve handelingen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Dit is wat je gaat doen

 • Het commercieel (telefonisch) te woord staan van klanten en prospects
 • Controleren van opgestelde offertes en deze opvolgen
 • Fungeren als aanspreekpunt voor installateurs
 • Toepassen van de tarieven en marges conform het beleid en geldende richtlijnen binnen Forehand bij het leveren van offertes naar opdrachtgevers
 • Terugkoppelen van ervaringen naar het team over de gevoerde onderhandelingen en voordrachten, aangevuld met eigen ideeën en voorstellen over het vergroten van de slagingskans
 • Het verzamelen van productinformatie
 • Het lezen & beoordelen van bestekken
 • Je bent actief op zoek naar nieuwe projecten, installateurs en eindgebruikers

Hier herken jij jezelf in

 • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt ervaring als werkvoorbereider in de elektrotechniek (kennis van datanetwerken is een pre)
 • Je hebt ambitie om in een commerciële functie te groeien en je te ontwikkelen
 • Je hebt een passie voor mensen en het vak
 • Je bent gedreven en proactief
 • Je beheerst goede communicatieve skills en hebt sterke plan- & projectmatige vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift


Wat kun je van Forehand verwachten?
Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, bieden wij interne- en externe trainingen, groeimogelijkheden, een laptop voor je thuiswerkplek en een veilige werkplek bij ons op kantoor.

We bieden een goede pensioenregeling en uiteraard vakantiedagen om te relaxen. Onze organisatie is informeel maar professioneel, dat betekent dat er hard gewerkt wordt, maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. In een continue veranderende markt blijven we vooruitkijken, want verandering is de enige constante!

Solliciteer op deze vacature

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vacature.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.