Werken bij Forehand

Accountmanager End Users - Network Solutions & Datacenters

Ben jij onze nieuwe Accountmanager?

Verbinden wij jou met de toekomst?

Over Forehand
In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Onze maatschappij wordt voortgestuwd door technologie. We gedijen op innovatie. We omarmen ontwikkelingen zoals AI, 5G, EDGE, IoT, IP en PoE. We zijn continu met elkaar verbonden. En hoewel iedereen 24/7 verbonden is, is de behoefte aan vrijheid groot. De vrijheid om te veranderen, uit te breiden en te verbeteren.
Wij zijn de stabiele factor in de snel veranderende markt van netwerkcomponenten en -apparatuur. Vanuit onze rol als totaal-distributeur op het gebied van actieve en passieve netwerkproducten, reikt onze dienstverlening dan ook veel verder dan het leveren van hardware. We bieden stabiliteit, gemak en vooruitgang door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen en dit om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen. Met de techniek van vandaag én die van de toekomst.

Wat bieden wij
Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, krijg je van ons een auto, een mobiele telefoon + laptop en de mogelijkheid om je thuiswerkplek goed in te richten. Onze organisatie is informeel maar professioneel met een gedreven team. Dat betekent dat er hard gewerkt wordt maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. In een continue veranderende markt blijven we vooruitkijken. Stilstaan is immers achteruitgaan.

Wat jij gaat doen
In deze zelfstandige, buitendienstfunctie ben je onderdeel van het commerciële team. Jij bezoekt zowel bestaande als nieuwe relaties in de eindgebruikersmarkt (ziekenhuizen, hotels en educatie). Omdat jij alles weet van network devices (switches, wireless, firewall) fungeer je als aanspreekpunt voor onze klanten én collega’s aangezien je nauw samenwerkt met de binnendienst.

Wat je daarvoor nodig hebt
In deze pionierende, zelfstandige buitendienstfunctie ben je onderdeel van het commerciële team. Jij bezoekt zowel bestaande als nieuwe relaties in de eindgebruikersmarkt (zoals datacenters, ziekenhuizen en educatieve omgevingen). Omdat jij alles weet van een netwerk en van de uitdagingen die deze bedrijven en organisaties ervaren, fungeer je als aanspreekpunt voor onze klanten én collega’s om gezamenlijk succes te behalen.

Voor deze functie zijn we expliciet op zoek naar een kandidaat die al ervaring heeft met de verkoop van Network Solutions en bij voorkeur ook kennis heeft van Netwerkverbindingen en Datacenter-oplossingen. Iemand die bereid is opleidingen te volgen en bewust op zoek is naar een vaste, fulltime baan binnen een innovatieve onderneming. Je past goed binnen Forehand als je

• HBO werk- en denkniveau hebt
• Beschikt over ervaring in een commerciële functie
   (B2B) en met ICT-networking
• Comfortabel gesprekken aangaat op C-level en met
   inkooporganisaties
• Zelfstandig en oplossingsgericht te werk gaat
• Bij voorkeur bekend bent met netwerkbekabeling,
  noodstroom oplossingen en power distributie maar
  ook kennis van actieve netwerksystemen en -
  oplossingen (is een grote pré)
• Het Nederlands en Engels, zowel spreken als
  schrijven, goed beheerst (is een vereiste)
• Rijbewijs B hebt


 

Solliciteer op deze vacature

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vacature.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.