Nieuws

Fluke Exclusieve besparingen voor de toekomst

1 maart 2024 |

Exclusieve besparingen op toekomstbestendige netwerkoplossingen

FLUKE actie 2024

Bent u op zoek naar hoogwaardige netwerktesters en oplossingen? Dan ben je bij Fluke Networks aan het juiste adres! Wij bieden momenteel exclusieve besparingen op geselecteerde koper- en glasvezeltesters.

Waarom Fluke Networks?

 • Toonaangevende certificatietesters: Sinds 1992 voorziet Fluke installateurs wereldwijd van certificatietesters die bekend staan om hun duurzaamheid, nauwkeurigheid, gebruiksgemak en rapportagemogelijkheden.
 • Wereldwijde marktleider: Fluke is wereldwijd marktleider op het gebied van certificerings-, probleemoplossings- en installatietools. De professionals die kritieke netwerkbekabelingsinfrastructuren installeren en onderhouden, vertrouwen op ons.
 • Betrouwbaarheid en prestaties: Of het nu gaat om het opzetten van geavanceerde datacenters of het herstellen van service op de fabrieksvloer. De combinatie van betrouwbaarheid en prestaties zorgt voor snel en effectief werken.

Het VersivTM-platform

Het modulaire VersivTM-platform biedt de flexibiliteit om zowel koper als glasvezel te testen vanaf elke locatie. Bovendien is het compatibel met Linkware-PC en LinkwareTM Live, de beste rapportagesoftware in de branche. Gebruikers hebben meer dan 100 miljoen testresultaten geüpload naar LinkwareTM Live om dit te bewijzen. 

Los netwerkproblemen op en voorkom deze met toonaangevende kopertesters

De DSX CableAnalyzerTM-kabeltesters bieden nauwkeurige metingen bij complexe projecten voor verschillende mediatypen. De DSX is gebaseerd op ons modulaire VersivTM-ontwerp dat kopercertificatie, glasvezelverlies en OTDR-testen in één geheel ondersteunt.

Versnel elke stap van uw glasvezelcertificatie met CertiFiber Pro DSX-8000

Glasvezels zijn een kosteneffectief en betrouwbaar transmissiemedium, maar zijn gevoelig voor verontreiniging en beschadiging van de schakels. Het ProjXTM-beheersysteem zorgt ervoor dat alle taken correct en efficiënt worden uitgevoerd. Zowel DSX als CertiFiber zijn compatibel met de LinkwareTM live.

Het kan tijdrovend en arbeidsintensief zijn om achter de oorzaak van de storing te komen. CertiFiber Pro biedt u een testset voor glasvezelverlies die u helpt problemen op te sporen en te voorkomen, zodat het netwerk soepel blijft functioneren.

Verbeter inzicht met LinkIQ

Fluke Networks LinkIQ Cable + Network Tester: De alles-in-één oplossing voor netwerkinstallaties. Vereenvoudig processen, waarborg prestaties en bespaar tijd met deze veelzijdige tester. Diagnosticeer fouten, genereer gedetailleerde rapporten en investeer in de toekomst. 

Speciale aanbieding

Vier samen met ons meer dan tien jaar van ons VersivTM/DSX-platform met kortingen op onze bestverkopende modellen, allemaal inclusief Gold Support. Deze aanbieding is geldig van 1 maart tot 21 juni 2024.

Bovendien zijn geselecteerde producten tijdens de promotie inclusief Fluke Premium Care - Gold. Gold is ons uitgebreide ondersteunings- en onderhoudsprogramma voor producten en accessoires van Fluke Networks. Het biedt een eersteklas ondersteuningsniveau om de uitvaltijd tot een minimum te beperken en een hoog rendement op uw investering te garanderen.

De volgende modellen komen in aanmerking:

 • DSX-602-PRO/T
 • DSX2-5000/GLD/T
 • DSX2-8000/GLD/T
 • DSX2-5000QI/GT
 • DSX2-8000QI/GLD/T
 • CFP2-100-Q/GLD/T
 • OFP2-100Q/GLD/T
 • LinkIQ/KIT

Profiteer nu van deze exclusieve besparingen en investeer in betrouwbare netwerkoplossingen voor de toekomst!

Neem contact met ons op voor meer informatie!