Nieuws

Hoe Forehand helpt

23 maart 2022 |

Forehand is een gespecialiseerd distributeur van slimme netwerktechnologie. Wij brengen technologie tot leven en streven ernaar met slimme netwerkoplossingen veranderingen altijd een stap voor te blijven. Door organisaties te helpen bij het maken van de juiste technische keuzes, verbinden we onze klanten met de toekomst. Hoe kan Forehand jou verbinden met de toekomst?

Willem NederhorstWillem Nederhorst van Forehand
Willem Nederhorst, Manager Sales bij Forehand,
maakt he
t concreet in deze blog.

"Groots denken, klein denken, we doen het allemaal" 

Forehand Rotterdams van origine

‘Connecting with the Future’, staat er prominent op onze website. Uiteindelijk leveren wij de middelen voor hele slimme oplossingen binnen de netwerkinfrastructuur van uw organisaties. Forehand bestaat al 32 jaar en daarmee zijn we zo ongeveer een dinosaurus binnen de IT-branche. Maar wat nog veel specialer is, is dat sommige medewerkers al vanaf dag één bij ons werken. We zijn, ondanks onze groei, nog steeds een familiair bedrijf en die betrokkenheid, dat voel je. Dat geldt ook voor onze hoogwaardige partners. Neem The Siemon Company, R&M, Corning, Fluke Networks waarmee we door de jaren heen een betrouwbaar partnership hebben opgebouwd.

Niet lullen, maar poetsen

Als je het heel plat slaat, zijn we een leverancier van netwerkbekabeling. Wat ons echt onderscheidt, is onze service. Dat is onze grote trots. Met onze Rotterdamse mentaliteit – niet lullen, maar poetsen – weten we onze klanten elke keer weer te helpen. Je kunt werkelijk elke vraag bij ons neerleggen en wij gaan op zoek naar het juiste antwoord. We zoeken precies uit welke oplossing van welke leverancier het best bij jou past – hoe groot of hoe klein ook – en geven installatiegaranties tot een periode van wel 25 jaar.

Groots denken, klein denken

Ik ben in juli van het afgelopen jaar aan boord gekomen bij Forehand. Wat ik merk is dat veel bedrijven ons zien als kennisleverancier van netwerkbekabeling, en dan met name bij grote projecten. Dat klopt maar ten dele, we doen zo veel meer. Continuïteit van je IT-infrastructuur? Glasvezelbekabeling of wifi-installaties? Met je handen in het haar bij het maken van de juiste technische keuze? Wij regelen het. Dat doen we niet alleen in het groot, juist ook bij die kleine operationele projecten kunnen we het verschil maken. We zijn goed in groots denken, maar ook voor kleine problemen op gebied van connectiviteit ben je bij ons aan het juiste adres.

Hoe staat met de certificering van jouw netwerk?

Het leveren van kabels. Het klinkt zo simpel, maar wist je dat je certificering staat of valt met de kabels? Verbinding is essentieel vandaag de dag en daarom hechten veel organisaties belang aan het laten certificeren van hun netwerk. Maar wist je dat die certificering op losse schroeven komt te staan als je kabels van een ander fabricaat gebruikt? Ik maakte het laatst weer mee. Een organisatie had keurig een heel betrouwbaar en gecerti

Projecten Forehand

ficeerd netwerk aan laten leggen. Vervolgens schafte het zelf patchkoorden aan. Het risico daarbij is dat je certificering dan niet meer geldt. Zonde van je gecertificeerde netwerk. Geloof me, dit soort dingen zijn geen uitzondering. Zo’n tachtig procent van de grote organisaties heeft gecertificeerde netwerkinstallaties, maar acteert daar niet naar. Een gemiste kans, als je het mij vraagt. Laat ons daarom met je meedenken, dan zorgen we samen voor de continuïteit en betrouwbaarheid van jouw netwerkinfrastructuur.

Geinspireerd?

De missie van Forehand is om Nederlands meest toonaangevende distributeur van actieve en passieve netwerkcomponenten te worden door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen in een markt die continu verandert. Wil je meer weten over certificeringen van netwerken of ben je op zoek naar specifieke kennis over Smart Buildings, Power over Ethernet of Smart Lighting? Ben je op zoek naar iemand die je kan ondersteunen bij het maken van de juiste technische keuzes? Klop gerust eens bij ons aan, we denken graag met je mee over hoe we jou met de toekomst kunnen verbinden. Geef me een belletje op 085 0080 700 of stuur me een mailtje.