Nieuws

FiberLert™ Live Fiber Detector

9 december 2021 |

Maak kennis met de nieuwe FiberLert™ Live Fiber Detector van Fluke Networks: een eenvoudige, compacte probleemoplosser die snel de activiteit, polariteit en connectiviteit van glasvezel controleert. 

Het nieuwe handheld tester detecteert het infrarode signaal in glasvezelbekabeling en geeft een akoestisch en optisch signaal om aan te geven dat de vezel "live" is.

Voordelen en toepassing FiberLert™

Dit instrument in zakformaat test single- en multimode glasvezelkabel welke voorzien zijn van een UPC en APC-connector. Doordat de detectie contactloos plaatsvindt, is er geen risico op vervuiling van de end-face. met deze nieuwe tool heeft de engineer 100% zekerheid dat de juiste vezels zijn gepatcht, er een signaal aanwezig is en de polariteit correct is aangesloten. De FiberLert™ detecteer de voor ons onzichtbare infrarood lichtsignalen in de 850nm to 1625 range en verhoogt hiermee ook de veiligheid bij het in gebruik nemen van een glasvezel verbinding. 

De voordelen en toepassing van de FiberLert vind je in onderstaande whitepaper:

FiberLert™ valt in de prijzen

Recentelijk heeft de FiberLert™ Live Fiber Detector bij de Network Computing Awards ceremony de prijs gewonnen voor "New Product of the Year" gewonnen! 

Fluke New product of the Year

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over FiberLert™ Live Fiber Detector van Fluke Networks helpen wij jou graag verder! 

 Meer informatie