Belangrijk bericht: Op 1 april zijn wij i.v.m. tweede paasdag gesloten, dinsdag 2 april staan wij weer voor iedereen klaar!
Nieuws

IT Infra 2021

14 oktober 2021 |

Op 16 november 2021 zal er in het Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch de 2021 editie plaatsvinden het IT Infra event. Tijdens het event word jij als bezoeker door middel van lezingen en paneldiscussies bijgepraat over actuele thema’s. Deze technische en interactieve lezingen zullen georganiseerd worden door verschillende exposanten en keynote sprekers en hebben betrekking op:

  • Duurzaamheid
  • Koeling/warmte
  • Toekomst van 5G en security
  • Normen & wetgeving
  • Energie transitie
  • Power continuïteit

Bekijk hier het programma.

De huidige coronacrisis heeft benadrukt dat de IT infrastructuur en datacenter wereld belangrijker is dan ooit tevoren. Nadat vorige jaar het event alleen online georganiseerd kon worden, zal in 2021 het evenement in het teken staan van netwerken met de focus op kennis rondom techniek.

Forehand en IT Infra

Ook Forehand zal dit jaar weer aanwezig zijn op het IT Infra kennisevent.
Richard Vermeulen, productmanager bij Forehand, zal in samenwerking met 
Fluke Networks ingaan op het belang van de juiste procedures bij het patchen van glasvezelverbindingen. Op de stand tonen wij jou als bezoeker de nieuwste tools en testers van Fluke Networks en geven wij jou een demonstratie van hoe deze tools in hun gebruik gaan.
 

De praktijk leert ons dat de kwaliteit en de levensduur van verbindingen alleen gegarandeerd kan worden door de juiste wijze van het behandelen van uw netwerkinfrastructuur. 

Hoe kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je aanmelden via de onderstaande button met de code ITI21-FRH of gebruik de volgende link.

Uitnodiging IT Infra