Nieuws

Z-PLUG™

19 januari 2022 |

De field mountable Z-PLUG van Siemon overtreft alle prestatievereisten van categorie 6A en kan worden toegepast bij UTP en FTP categorie 6A netwerken.

Kenmerken van de Z-Plug™
Dankzij de categorie 6A infrastructuur, aanbevolen voor de laatste generatie access points (IEEE802.11ac), digital signage beeldschermen en LED verlichtingsinstallaties, gecombineerd met de efficiëntie van snelle montage en een hoge PoE klasse, vormt de field mountable Z-PLUG de ideale oplossing voor hedendaagse intelligente gebouwen.

De Z-PLUG van Siemon ondersteunt netwerksnelheden tot 10 Gigabit ethernet en is geschikt voor toepassing van Power over Ethernet applicaties van 15Watt tot de nieuwste IEEE802.3bt standaard die 90Watt vermogen via de bekabelings-infrastructuur levert.

Voordelen van de Z-Plug™
Gebruikmakend van een eenvoudige tool kan men de aders van de netwerkkabel eenvoudig in de module aanbrengen waarna, door middel van het sluiten van de tool, het IDC contact met de netwerkkabel wordt verbonden. De kwaliteit van de verbinding is hiermee gegarandeerd en resulteert in een betrouwbare connectie voor iedere plug in het netwerk.

De Z-PLUG is voorzien van een latchbeschermclip, leverbaar in negen verschillende kleuren. Via een robuust design met laag profiel en de optie om de boot te elimineren of in te korten, zijn Z-PLUG's ook ideaal om op eindcomponenten met beperkte ruimte te gebruiken.

Z-PLUG voordelenVoor meer informatie en uitleg van de Z-Plug™ ga je naar:

 

Vragen?

Bij vragen of meer informatie over de Z-Plug™ van Siemon helpen wij jou graag verder! 

 Meer informatie