Nieuws

COVID-19

18 maart 2020 |

De Nederlandse overheid heeft de afgelopen dagen extra maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Forehand neemt deze uiterst serieus. Daarom willen we je middels deze weg op de hoogte stellen van de maatregelen die binnen onze organisatie zijn genomen.

Voorraad en leveringen

De voorraad van Forehand is stabiel. Daarom leveren wij zoals u van ons gewend bent. Hygiënemaatregelen van het RIVM worden door onze vervoerders nauwkeurig opgevolgd.

Afhaalorders bij Forehand

Ook het afhalen van orders is nog steeds mogelijk. Wel willen wij dit zoveel mogelijk beperken. Wij vragen bij afhaalorders vooraf telefonisch contact met ons op te nemen. Dan wordt de bestelling alvast klaargelegd.

Onze bereikbaarheid

Om de risico's zoveel mogelijk te beperken werken wij vanuit kantoor én vanuit huis. Onze collega's zijn telefonisch en per mail uitstekend bereikbaar tijdens onze gebruikelijke openingstijden van 08:15 tot 17:00 uur.

Contactgegevens

Algemeen telefoonnummer +31 (0)85 - 0080 700
E-mail adres algemeen info@forehand.nl
E-mail adres orders sales@forehand.nl


We blijven anticiperen op de ontwikkelingen en doen er alles aan om onze service te blijven verlenen zoals je van ons gewend bent.

Namens het hele team van Forehand: heel veel sterkte voor de komende tijd en we hopen elkaar in de toekomst weer in goede gezondheid te kunnen treffen!