Training en opleiding

Training en opleiding

Het trainen en opleiden van onze relaties op het gebied van installatie en implementatie is een belangrijk onderdeel binnen Forehand. Forehand steekt veel tijd in instructies om ervoor te zorgen dat onze hoogwaardige productlijnen op de juiste wijze en in zo min mogelijk tijd geïnstalleerd worden. Forehand biedt maatwerk-trainingen en trainingen op inschrijving aan.

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Maatwerk-trainingen

Maatwerk-trainingen

Live-demonstratie

Zelf zien hoe glasvezel in een blown fiber-oplossing wordt geblazen of zien hoe een televisiesignaal over een twisted pair-netwerk wordt gedistribueerd? In het moderne trainingscentrum van Forehand staan alle producten klaar om live gedemonstreerd te worden. Op basis van de diverse wensen denkt Forehand mee in het advies en worden alle vragen rondom netwerken, componenten en apparatuur beantwoord.

 

Live-demonstratie van Forehand bijwonen?

Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden.

 

 

 

Direct een afspraak maken?
Maatwerk-trainingen

Lunchtraining

In een consultancy-branche - waarin ieder uur zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt - is het vaak moeilijk om meerdere personen tegelijkertijd over een bepaald onderwerp te informeren. Met de - inmiddels populaire - lunchtrainingen van Forehand wordt tijdens een presentatie van maximaal 1 uur uw organisatie in korte tijd volledig bijgepraat over een door u gewenst onderwerp. U luncht en luistert, Forehand presenteert. Op locatie natuurlijk.

 

Geïnteresseerd in een lunchtraining van Forehand? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden.

 

 

Direct een afspraak maken?
Maatwerk-trainingen

Consultanttraining

Forehand verzorgt - in samenwerking met leveranciers als Reichle & De-Massari of Siemon - regelmatig op maat ontwikkelde consultanttrainingen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor adviseurs en opdrachtgevers die volledig op de hoogte willen zijn over de juiste ontwerptechnieken van universele netwerkinfrastructuren. De training gaat dieper in op de theorie en de te gebruiken apparatuur. Daarnaast worden ook de keuzes waar adviseurs en opdrachtgevers tijdens het ontwerpproces voor komen te staan uitgebreid behandeld en besproken.

Deelnemen aan een consultanttraining van Forehand? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden.

Direct een afspraak maken?

Trainingen op inschrijving

Trainingen op inschrijving

Certified Installer Training

De CI-training bevat is bedoeld voor engineers, projectleiders en (technische) accountmanagers binnen uw organisatie. Met het behalen van de Siemon CI status, bent u in staat Siemon System 5e, 6, 6A, 7A en glasvezelnetwerken te installeren en te certificeren.


De training is Engelstalig en wordt afgesloten met een examen. Aan de hand van de examenuitslagen zullen zowel persoons- als bedrijfscertificaten worden verstrekt. Deze certificaten zijn 2 jaar geldig.

De eerstvolgende training duurt 3 dagen. Datum volgt.

 

Neem contact op met onze accountmanagers voor meer informatie omtrent de training.

 

 

Informatie aanvragen?
Trainingen op inschrijving

Re-certification Training

Heeft u een status als Certified Installer en wilt u deze graag behouden? Dan bieden wij een Re-certification training aan. 

 

Na het succesvol afronden van deze dag worden nieuwe persoonscertificaten verstrekt. Deze certificaten zijn wederom 2 jaar geldig. 


De training is Engelstalig en vindt plaats in het trainingscentrum van Forehand aan de Driemanssteeweg 200 te Rotterdam. 

 

WIlt u graag meer informatie ontvangen over deze training of bent u benieuwd of u voor deze training in aanmerking komt? Vraag dan meer informatie aan.  

 

 

 

Informatie aanvragen?
Trainingen op inschrijving

Registered Installer Training

Wij bieden een training aan waarbij u de status RI kunt behalen. Met deze status bent u in staat om Siemon System 5e, 6, 6A, 7 en 7A netwerken te installeren en te certificeren, waarbij Siemon een productgarantie van 25 jaar geeft. 


Deze training neemt een half dagdeel in beslag.

Na het volgen van de training zult u een bedrijfscertificaat ontvangen. Ook zal iedere deelnemer een certificaat op naam ontvangen. De certificering is 25 jaar geldig.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over deze training? Neem dan contact met op met een van onze accountmanagers. 

 

 

 

 

Informatie aanvragen?