Agenda

Bekabeling Audit

Op aanvraag |

Begrijp waar je staat en wat het potentieel is van jouw netwerkbekabelings-infrastructuur. 

Als onderdeel van onze diensten, biedt Forehand gratis een diepgaande bekabelingsaudit voor jouw bekabelingsinfrastructuur. Deze audit is ontworpen om een uitgebreide analyse te bieden van jouw huidige netwerkinfrastructuur-strategieën, evenals suggesties van ons deskundige technische service-team voor mogelijke verbeteringen die kunnen worden aangebracht. Dit advies wordt vervolgens door ons samengevat in een eenvoudig te volgen rapport en de-brief. 

Dit bruikbare inzicht geeft jouw organisatie duidelijkheid over de vraag of jouw netwerkomgevingen voldoen aan: 

 • Alle huidige bekabelingsnormen en -voorschriften;
 • Wijst op mogelijke ontwerpverbeteringen die je zou kunnen toepassen volgens de huidige beste practices in de sector; 
 • Identificeert eventuele besparingen die u kunt realiseren op ruimte, stroom en materiaalkosten. 

Het resultaat is een bevestiging van een derde partij dat jouw bekabelings-infrastructuur klaar is om te voldoen aan de behoeften van vandaag. Dit alles terwijl je tegerlijkertijd beschikt over de prestatie-, veerkracht- en schaalbaarheidopties die je nodig hebt om voorbereid te zijn op de toekomst. 

"Zo verbinden wij jou met de toekomst."

Voor wie is de bekabeling audit geschikt?

Ons gespecialiseerde technische serviceteam beschikt over jarenlange ervaring met het ontwerpen van netwerkinfrastructuren en kennis van industriestandaarden. Daardoor zijn zij perfect in staat om deze service op maat te maken voor elk type en elke schaal van netwerkinfrastructuur, dus of uw omgeving nu on-prem, cloud, colo of onderdeel van een hybride aanpak is, wij kunnen jou ondersteunen.

Hoe gaat het in zijn werk? 

In samenwerking met jouw team bestemmen wij de audit af op jouw behoeften en gewenste resultaten. In essentie volgen we de volgende stappen:

 1. We hebben een eerste meeting voor kennismaking (online of persoonlijk) met jouw team om jouw vereiste te bespreken. Daarna bepalen we de reikwijdte van het project en de tijdschema's.
  Ontmoetingsfase

 2. Na goedkeuring komen we ter plaatse en bekijken we de fysieke ruimte met jouw team en stellen we een uitgebreide reeks vragen om uw netwerkinfrastructuur te bekijken en te begrijpen.

  Op locatie


 3. Ten slotte krijg je van ons een uitgebreid rapport met een samenvatting van het hele proces en onze bevindingen en aanbevelingen. 
  Rapport 

Enthousiast geworden?

Vraag een gratis audit aan