Smart Lighting

Smart Lighting

Smart Lighting

Dankzij de Power over Ethernet-technologie (PoE) ontvangt het verlichtingsarmatuur PoE-voeding en data via een standaard netwerkkabel. Hierdoor is er geen afzonderlijke 230V bekabeling nodig voor de verlichtingsinstallatie. Op deze manier kan het verlichtingsarmatuur eenvoudig gekoppeld worden aan het netwerk waardoor het onderdeel wordt van een compleet geïntegreerd, flexibel en beheersbaar verlichtingssysteem. Hierdoor zijn lagere investeringen nodig, neemt het comfort toe en ontstaan interessante mogelijkheden om tot integratie met andere gebouwmanagement systemen te komen.

Het managementplatform stelt gebouwgebruikers in staat om de persoonlijke voorkeursinstellingen van hun verlichting naar wens te managen wat voor een ultieme beleving zorgt.

Design en implementatie

Zoals u van Forehand gewend bent, ondersteunen wij u ook in ‘’Smart’’ verlichtings projecten bij het maken van een passend ontwerp en kunnen wij naar wens de gehele installatie voor u configureren en inrichten. Na een gedegen gebruikerstraining bent u vervolgens zelf in staat om de installatie te monitoren en te beheren.

Wilt u meer weten over de Smart-oplossingen van Forehand? Neem dan contact op met de salesafdeling van Forehand.

Download hier onze brochure over Smart Lighting.

Partners