CCTV security camera systemen

Zelfdenkende systemen welke autonoom detecteren en informeren zijn de keyfactor voor een goed en betrouwbaar beveiligingssysteem. Of men nu op zoek is naar een deurintercom voor een appartementen complex of een terrein bewaking op een militair vliegveld, met video oplossingen van Forehand is er altijd een passend camera systeem beschikbaar. 

Innovatief

Forehand heeft met de producten van o.a. Panasonic en Hikvision een high-end video oplossing in haar portfolio opgenomen. Uiteraard voorzien van dag- of nachtzicht en uitgerust in verschillende uitvoeringsvormen en lenzen. Opslag van de data kan vervolgens plaatsvinden op het netwerk door middel van een NAS of Cloud oplossing, waarbij het uitlezen van data via App of webinterface tot de mogelijkheden behoort. Uiteraard beschikken de systemen over uitgebreide VMS platformen, toepasbaar voor iedere beveiligingsomgeving. 

Design en implementatie

Zoals u van Forehand gewend bent, ondersteunen wij u ook in videoprojecten bij het maken van een passend ontwerp en kunnen wij naar wens de gehele installatie voor u configureren en inrichten. Na een gedegen gebruikerstraining bent u vervolgens zelf in staat om de installatie te monitoren en te beheren.

 

Wilt u meer weten over de camera-oplossingen van Forehand? Neem dan contact op met de salesafdeling van Forehand.

Partners