Retail

Retail

Retailorganisaties worden met grote regelmaat door dezelfde klanten bezocht. Deze bezoekers moeten elke keer weer geboeid worden door een goede winkeluitstraling en -presentatie. Met name deze winkeluitstraling wordt de laatste jaren steeds meer bepaald door ICT-invloeden.

Actuele informatie

De nieuwe generatie consumenten verwacht actuele informatie in en rond de winkel. Zaken zoals multimedia-presentaties, zelfscanners, camerabeveiliging, pinautomaten of narrow casting vergen ondertussen wel steeds meer van de ICT-omgeving en netwerkinfrastructuren.

Downtime verminderen

Twee zaken zijn volgens Forehand essentieel: snelle installaties en betrouwbare netwerken. Want als het om voorraadsystemen, beveiliging of elektronische betalingen gaat, is stabiliteit simpelweg een vereiste om downtime te voorkomen. Door de snelle installatietijd wordt de ombouwtijd van een winkel korter.

Optimale serviceverlening

Een goed netwerk werkt razendsnel, is stabiel en blinkt uit in betrouwbaarheid. Dat daar een uitgebreid en doordacht traject aan vooraf is gegaan, is voor de gebruiker niet van belang. Forehand begeleidt klanten in het gehele traject en informeert tijdens elke stap in het proces met maar één doel: het realiseren van een maximaal functionerende netwerkinfrastructuur als optimale serviceverlening naar het winkelend publiek.

Forehand denkt meer dan graag mee over toekomstgerichte oplossingen binnen de retail. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het salesteam van Forehand.

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Referentielijst retail

Benier Niewkuijk
Benier Niewkuijk
Netflix Amsterdam
Netflix Amsterdam
Inspiratiehuis Bosch - Siemens | Park 2020
Gazelle