Onderwijs

Onderwijs

Onderwijsinstellingen hebben te maken met leerlingen, studenten, werknemers en leveranciers die steeds hogere eisen stellen aan de wijze van informatievoorziening. Met de komst van een nieuwe generatie leerlingen en studenten, zal ook de school of universiteit zelf zich moeten aanpassen aan de eisen van de moderne tijd.

Toenemend dataverkeer

Onderwijsomgevingen vormen een plaats waar veel communicatie plaatsvindt die steeds vaker op nieuwe wijze tot stand komt. Multimedia is inmiddels ingeburgerd, terwijl toenemend dataverkeer steeds meer van ICT-omgevingen en vooral ook netwerkinfrastructuren vraagt.

IP-techniek krijgt de voorkeur

Ook aan de keuze van de juiste infrastructuur wordt te weinig aandacht besteed, leert de praktijk. En dat terwijl de netwerkinfrastructuur het belangrijkste ICT-onderdeel is voor iedere onderwijsinstelling. Want naast het gebruik van IP-technologie voor data- en telefonietransmissie, wordt ook voor andere installaties steeds vaker voor IP-techniek gekozen vanwege de vele mogelijkheden.

 

Forehand denkt graag mee over toekomstgerichte oplossingen binnen het onderwijs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met het salesteam van Forehand.

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Referentielijst onderwijs

Comenius College Hilversum
Comenius College Hilversum
Avicenna College Rotterdam
Avicenna College Rotterdam
Jozef Mavo Vlaardingen
Jozef Mavo Vlaardingen
HAN Gymnasion - Nijmegen
HAN Gymnasion - Nijmegen