Deel pagina

Training en opleiding

Training en opleiding

Het trainen en opleiden van onze relaties op het gebied van installatie en implementatie is een belangrijk onderdeel binnen Forehand. Forehand steekt veel tijd in instructies om ervoor te zorgen dat onze hoogwaardige productlijnen op de juiste wijze en in zo min mogelijk tijd geïnstalleerd worden. Forehand biedt maatwerk-trainingen en trainingen op inschrijving aan.

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Trainingen op inschrijving

In nauwe samenwerking met onze leveranciers organiseren wij geregeld trainingen op inschrijving. De komende tijd staan onderstaande trainingen op het programma. Klik op een training voor meer informatie: 

 

Geplande RI trainingen: 

Dinsdag 19 september 2017 - Siemon Registered Installer Training

Dinsdag 20 juni 2017 - Siemon Registered Installer Training

Donderdag 18 mei 2017 - Siemon Registered Installer Training

Donderdag 6 april 2017 - Siemon Registered Installer Training

 

Geplande CI training: 

Wordt vervolgd. 

 

Geplande Re-certification training: 

Wordt vervolgd.

 

Maatwerk-trainingen

Maatwerk-trainingen

Live-demonstratie

Zelf zien hoe glasvezel in een blown fiber-oplossing wordt geblazen of zien hoe een televisiesignaal over een twisted pair-netwerk wordt gedistribueerd? In het moderne trainingscentrum van Forehand staan alle producten klaar om live gedemonstreerd te worden. Op basis van de diverse wensen denkt Forehand mee in het advies en worden alle vragen rondom netwerken, componenten en apparatuur beantwoord.

 


Live-demonstratie van Forehand bijwonen? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden.

Direct een afspraak maken?
Maatwerk-trainingen

Lunchtraining

In een consultancy-branche - waarin ieder uur zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt - is het vaak moeilijk om meerdere personen tegelijkertijd over een bepaald onderwerp te informeren. Met de - inmiddels populaire - lunchtrainingen van Forehand wordt tijdens een presentatie van maximaal 1 uur uw organisatie in korte tijd volledig bijgepraat over een door u gewenst onderwerp. U luncht en luistert, Forehand presenteert. Op locatie natuurlijk.

 


Geïnteresseerd in een lunchtraining van Forehand? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden.

Direct een afspraak maken?
Maatwerk-trainingen

Consultanttraining

Forehand verzorgt - in samenwerking met leveranciers als Reichle & De-Massari of Siemon - regelmatig op maat ontwikkelde consultanttrainingen. Deze training is speciaal ontwikkeld voor adviseurs en opdrachtgevers die volledig op de hoogte willen zijn over de juiste ontwerptechnieken van universele netwerkinfrastructuren. De training gaat dieper in op de theorie en de te gebruiken apparatuur. Daarnaast worden ook de keuzes waar adviseurs en opdrachtgevers tijdens het ontwerpproces voor komen te staan uitgebreid behandeld en besproken.

Deelnemen aan een consultanttraining van Forehand? Informeer dan vandaag nog naar de mogelijkheden.

Direct een afspraak maken?