Deel pagina

Beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen

Forehand is met enige regelmaat op vakbeurzen te vinden om kennis te delen, nieuwe relaties op te bouwen en nieuwe trends te ontdekken. Wie de stand van Forehand wilt bezoeken, is dit jaar van harte welkom op de volgende beurzen en evenementen. Wilt u meer weten over de beurzen waar wij heen gaan? Neem dan contact met ons op. 

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Beurzen

Beurzen

Elektro Vakbeurs Hardenberg

Na een succesvolle beurs in 2016 zijn wij ook dit jaar weer aanwezig. Elektro Vakbeurs is de beurs waar alle disciplines van elektrotechniek samenkomen. Denk hierbij aan installatie, industrie en energie. 

 

De beurs zal dit jaar plaatsen vinden van 12 t/m 14 december van 13.00 uur tot 21.00 uur. Wilt u een uitnodiging van ons ontvangen zodat we u op de beurs iets meer kunnen vertellen over de mogelijkheden? Laat het ons dan weten via onderstaande link. 

 

Houdt voor meer informatie omtrent de beurs de website in de gaten of neem contact met ons op. 

Uitnodiging ontvangen?
Beurzen

IT Room Infra FHI

IT Room Infra is het event waar het bouwen van computerruimtes en datacenters centraal staat. Het evenement vindt dit jaar plaats op 14 november in de Brabanthallen te Den Bosch. 

 

Vanwege onze grote opkomst, qua partners en bezoekers die zich via ons hebben aangemeld, hebben wij dit jaar een exclusief plekje weten te bemachtigen. U kunt ons vanaf 9.00 uur bezoeken op standnummer 47. Voor verdere informatie over het event houdt u onze website in de gaten.

 

Registreer u nu door op onderstaande link te drukken en de relatiecode ITR9512 te gebruiken. 

Registreren?
Beurzen

Nationale Conferentie Gebouwautomatisering

Op woensdag 1 en donderdag 2 november 2017 vindt de Nationale Conferentie Gebouwautomatisering plaats in Taets Art Amsterdam. Wij nodigen u graag uit om ons te bezoeken op de stand. Speciaal voor investeerders, ontwikkelaard, bouwers, eignaars, managers en beheerders van vastgoed biedt deze conferentie een sterk programma. 

Ons specialisme kan u van dienst zijn! Op onze stand geven wij graag een nadere toelichting, om de voordelen voor uw organisatie te bespreken. Registreer u kosteloos door op onderstaande link te drukken en de volgende uitnodigingcode te gebruiken: NCGA17589. 

Kosteloos registreren?