Deel pagina

Beurzen en evenementen

Beurzen en evenementen

Forehand is regelmatig op vakbeurzen te vinden om kennis te delen, nieuwe relaties op te bouwen en nieuwe trends te ontdekken. Wie de stand van Forehand wilt bezoeken, is dit jaar van harte welkom op de volgende beurzen en evenementen.

Dank voor uw aanvraag, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bel me terug
Naam:
Telefoon:
Tijdstip:

Beurzen

Beurzen

Vakbeurs Elektrotechniek

 

Van 6 t/m 8 november vindt Elektrotechniek 2018 plaats. Dé tweejaarlijkse vakbeurs waar de hele branche centraal staat. Elektrotechniek 2018 heeft een sterke focus op technologie, uitgewerkt naar drie thema’s: Open Source & Connectivity, Education & Development en Digital & Technology.

 

Wij zijn te vinden in hal 11 stand D020 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Beurzen

Elektro Vakbeurs 2018

Op 11, 12 en 13 september zijn wij aanwezig op de Elekto Vakbeurs in Hardenberg. De Elektro Vakbeurs is al jaren dé plek waar u in contact komt met alle disciplines van elektrotechniek. In de sector spelen energietechniek en -management, domotica en beveiliging een grote rol, waardoor ook Elektro Vakbeurs hier in 2018 op inspeelt. U ontmoet in een ontspannen en ongedwongen setting de belangrijke spelers binnen elektrotechniek en keert met een agenda vol afspraken en een hoofd vol inspiratie huiswaarts. De komende editie wordt tegelijkertijd met Elektro Vakbeurs ook Installatie Vakbeurs georganiseerd. Door deze twee sterke merken naast elkaar te plaatsen, bieden wij u de mogelijkheid om beide beurzen op één dag te bezoeken.

 

Ons standnummer volgt z.s.m. 

Meer informatie