Ben jij een out-of-the-box denker met een commerciële mindset? 

Gebruik jij jouw creativiteit om te inspireren? 

Als marketing- & communicatiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor zowel de interne en externe communicatie van Forehand. Je bent out-of-the-box denker en gebruikt jou commerciële mindset om mee- en vooruit te denken om Forehand uit te dagen. Daarnaast draag je actief bij aan een jaarlijkse marketing- en communicatiestrategie en ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren hiervan.

Jij kan jouw creativiteit kwijt in relevante en inspirerende content die relevant zijn voor de juiste doelgroep. Jij neemt de doelgroep mee in het verhaal van Forehand en vertaald onze mooie projecten als oplossing voor de uitdaging die de doelgroep ervaart. Jouw vernieuwende inzichten en creativiteit zijn daarom van essentieel belang voor de externe communicatie via sociale media en onze website. Het verzorgen van de maandelijks (interne) communicatie geeft je heel veel energie. Net als het organiseren van (klant)evenementen en open dagen die je aanstuurt met campagnes.

Hoe ziet je dag eruit?

Dagelijks ben je bezig met het coördineren en begeleiden van marketingactiviteiten binnen Forehand. Deze marketingactiviteiten zijn zeer divers en variëren van het opzetten van en brainstormen over strategische plannen, zowel binnen Forehand als met onze vendoren, als het uitwerken van jouw creatieve ideeën voor interne en externe communicatie. Laat je inspireren door de marketingmanagers van onze fabrikanten die over de hele wereld gevestigd zijn en waarmee jij actief contact zal hebben.

Naast activiteiten voor actieve interne en externe communicatie van Forehand, staat jouw takenpakket niet vast en creëer jij deze zelf. Je ziet dit als een uitdaging en gebruikt deze zelfstandigheid om de marketingfunctie binnen Forehand naar een hoger niveau te tillen. Dit geeft jou de mogelijkheid om met jouw creativiteit en assertiviteit, zelfinitiatieven uit te werken tot vernieuwende ideeën die het verschil zullen maken. In andere woorden is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien in gebieden waar jouw kracht ligt. Het leuke en behulpzame Forehand team zal je ondersteunen met kennis van de markt en doelgroep.

Wat jij meebrengt

  • Je beschikt over een HBO / WO werk en denk niveau.
  • Bekent met Google Analytics en al de andere online marketing tooling.
  • Je bent creatief, hebt oog voor detail en resultaatgericht.
  • Planmatig en constant bezig met het samen met je collega’s halen van de deadlines.
  • Je hebt affiniteit met marketing en communicatie en stelt je op als een marcom specialist.
  • Je weet van aanpakken en je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat kan je van Forehand verwachten

Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, bieden wij interne- en externe trainingen, groeimogelijkheden, een laptop voor je thuiswerkplek en een veilige werkplek bij ons op kantoor. We bieden een goede pensioenregeling en uiteraard vakantiedagen om te relaxen. Onze organisatie is informeel maar professioneel, dat betekent dat er hard gewerkt wordt, maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. In een continue veranderende markt blijven we vooruitkijken. Stil staan is immers achteruit gaan.

Over Forehand 

In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Onze maatschappij wordt voortgestuwd door technologie. We gedijen op innovatie. We omarmen ontwikkelingen zoals Internet of Things, Internet Protocol en Power over Ethernet. We zijn continu met elkaar verbonden. En hoewel iedereen 24/7 verbonden is, is de behoefte aan vrijheid groot. De vrijheid om te veranderen, uit te breiden en te verbeteren.
Wij zijn de stabiele factor in de snel veranderende markt van netwerkcomponenten en -apparatuur. Vanuit onze rol als totaal-distributeur op het gebied van actieve en passieve netwerkproducten, reikt onze dienstverlening dan ook veel verder dan het leveren van hardware. We bieden stabiliteit, gemak en vooruitgang door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen en dit om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen. Met de techniek van vandaag én die van de toekomst.

 

Solliciteer op deze vacature

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vacature.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.