Verbeter jij met jou frisse en kritische blik het inkoopproces binnen onze organisatie?

Wil jij deel uitmaken van een ambitieus en ervaren team?

Wie ben jij

Met jouw frisse, kritische blik denk je mee over het continu verbeteren van het inkoopproces binnen onze organisatie. Wij zijn gericht op de groei van onze organisatie en uitbreiding van het purchasing team. Voor de functie als Inkoper zijn wij dan ook op zoek naar iemand waarmee wij gezamenlijk onze en jouw ambities waar kunnen maken.

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkopen en bestellen van artikelen en het maken, verwerken en controleren van inkoopbestellingen. Je bent medeverantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de afdeling, het proces en de resultaten.
Je analyseert gegevens uit de MRP-runs en voert administratieve handelingen uit. Je vraagt prijs- en levertijdinformatie van onze leveranciers op en bewaakt deze.
Met jouw kennis, en in samenspraak met je collega’s, selecteer je toeleveranciers. Je legt afspraken contractueel vast en je bouwt aan partnerships. Tevens analyseer je het inkoopverleden en geef je met je strategische planning groei naar de toekomst. Daarnaast behandel en corrigeer je, in overleg met de afdeling ordersupport en logistiek, verzoeken en klachten af.

Zorgvuldig als je bent, zie je de grote lijnen, maar verlies je details niet uit het oog. Je werkt resultaatgericht en weet op het juiste moment door te pakken. Je direct betrokken collega’s blijf je goed informeren. Hierbij is het belangrijk dat je tactvol en accuraat opereert.
Uiteindelijk doe je het natuurlijk niet allemaal alleen en maak je deel uit van een ambitieus en ervaren team.

Wat jij meebrengt

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Aangevuld met een NEVI 1 of 2
  • Meedenken in bedrijfsprocessen
  • Een aantal jaren relevante werkervaring als inkoper,
  • en specifiek in de ICT- of Installatiebranche is grote pré
  • Bijvoorkeur kennis en ervaring met ERP systemen (SAP B1)
  • Je bent gedreven en pro-actief
  • Beschikt over, voor inkoop, sterke communicatieve skills,
  • ondersteund met sterke planmatige en projectmatige vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat kan je van Forehand verwachten

Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, bieden wij interne- en externe trainingen, groeimogelijkheden, een laptop voor je thuiswerkplek en een veilige werkplek bij ons op kantoor. We bieden een goede pensioenregeling en uiteraard vakantiedagen om te relaxen. Onze organisatie is informeel maar professioneel, dat betekent dat er hard gewerkt wordt, maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. In een continue veranderende markt blijven we vooruitkijken. Stil staan is immers achteruit gaan.

Over Forehand

In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Onze maatschappij wordt voortgestuwd door technologie. We gedijen op innovatie. We omarmen ontwikkelingen zoals IoT, IP en PoE. We zijn continu met elkaar verbonden. En hoewel iedereen 24/7 verbonden is, is de behoefte aan vrijheid groot. De vrijheid om te veranderen, uit te breiden en te verbeteren.

Wij zijn de stabiele factor in de snel veranderende markt van netwerkcomponenten en -apparatuur. Vanuit onze rol als totaal-distributeur op het gebied van actieve en passieve netwerkproducten, reikt onze dienstverlening dan ook veel verder dan het leveren van hardware. We bieden stabiliteit, gemak en vooruitgang door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen en dit om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen. Met de techniek van vandaag én die van de toekomst.


Solliciteer op deze vacature

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vacature.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.