Ben jij de spin in het web tussen sales en operatie?

Zorg jij ervoor dat alles in de puntjes verzorgd is voor onze klanten?

Als backoffice - order entry ben je de spin in het web tussen sales en operatie. Jij zal de orders die sales heeft gescoord in ons SAP systeem zetten. Je zorgt ervoor dat alles in de puntjes is verzorgd voor onze klant en hebt de verantwoordelijkheid dat onze operatie alles juist en adequaat kan verwerken. Stel dat de klant nog vragen heeft zal je de vragen samen met je collega’s zo juist mogelijk beantwoorden. Kortom je begeleidt het verwachtingspatroon voor de klant om een juiste levering te realiseren.

Je werkzaamheden
Je neemt de inkomende orders aan en verwerkt deze in het systeem. Je controleert deze orders en zet ze klaar voor verdere administratieve verwerking. Je beheerst de administratieve processen op de afdeling. Je bent de spil tussen de klant en de planning en fungeert als vraagbaak voor onze klanten op het gebied van bestellingen en leveringen.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een echte aanpakker met een positieve instelling. Om de functie succesvol in te kunnen vullen werk je zeer nauwkeurig, ben je stressbestendig en werk je gestructureerd waardoor je in alle hectiek altijd het overzicht bewaart.

Uiteindelijk doe je het natuurlijk niet allemaal alleen en maak je deel uit van een ambitieus en ervaren sales team. Je kan putten uit verschillende informatiebronnen, best-practices en productkennis van jouw collega’s bij Forehand.

Wat jij meebrengt

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Ook als je universitair geschoold ben komen we graag met je in gesprek!
  • Werkervaring binnen de klantenservice/backoffice of order entry heeft onze voorkeur
  • Aantoonbare kennis van SAP heeft voor ons een grote voorkeur
  • Je bent gedreven, accuraat en pro-actief is your middle name
  • Niet schuw om in je telefoon te klimmen om de verwachting te managen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar

Wat kan je van Forehand verwachten
Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, bieden wij interne- en externe trainingen, groeimogelijkheden, een laptop voor je thuiswerkplek en een veilige werkplek bij ons op kantoor. We bieden een goede pensioenregeling en uiteraard vakantiedagen om te relaxen. Onze organisatie is informeel maar professioneel, dat betekent dat er hard gewerkt wordt, maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. In een continue veranderende markt blijven we vooruitkijken. Stil staan is immers achteruit gaan.

Over Forehand
In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Onze maatschappij wordt voortgestuwd door technologie. We gedijen op innovatie. We omarmen ontwikkelingen zoals IoT, IP en PoE. We zijn continu met elkaar verbonden. En hoewel iedereen 24/7 verbonden is, is de behoefte aan vrijheid groot. De vrijheid om te veranderen, uit te breiden en te verbeteren.
Wij zijn de stabiele factor in de snel veranderende markt van netwerkcomponenten en -apparatuur. Vanuit onze rol als totaal-distributeur op het gebied van actieve en passieve netwerkproducten, reikt onze dienstverlening dan ook veel verder dan het leveren van hardware. We bieden stabiliteit, gemak en vooruitgang door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen en dit om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen. Met de techniek van vandaag én die van de toekomst.

 

 

 

Solliciteer op deze vacature

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vacature.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.