Word jij onderdeel van een ambitieus en ervaren sales team?

Verbinden wij jou met de toekomst? 

Als Inside Sales Representative ben je in staat om relaties te bouwen en mooie opportunity’s bij suspects, prospects en klanten te achterhalen. Je gaat op zoek naar latente vragen en/of uitdagingen. Je bent in staat om je gesprekspartner mee op reis te nemen om deze vragen en uitdagingen samen op te gaan lossen. Voorafgaand aan deze reis zorg je ervoor dat je begrijpt waar de uitdagingen specifiek liggen en wat de verwachting is van je gesprekspartner.

Met jouw natuurlijke energie, gedrevenheid en nieuwsgierigheid draag je Forehand uit en kom je tot partnerships met de prospects om samen de ambities te gaan realiseren. Je weet de gesprekken overtuigend te positioneren en presenteert ze met enthousiasme en lef. Zorgvuldig als je bent, zie je de grote lijnen, maar verlies je details niet uit het oog. Je werkt resultaatgericht en weet op het juiste moment door te pakken. Dat onze klanten jouw toewijding en betrokkenheid waarderen, komt tot uiting in de relaties die je ontwikkelt en onderhoudt.

In jouw rol als Inside Sales Representative werk je samen met backoffice medewerker en je accountmanager. Jullie zijn een hecht team en samen zorgen jullie ervoor dat de klanten geholpen worden. Je bent verantwoordelijk voor commerciële activiteiten, je voert verkoopgesprekken en je stelt offertes op. Ook houd je je bezig met het verwerken van orders en onderhoud je het CRM-systeem.

Je volgt de trends en de ontwikkelingen in de markt op de voet en bespreekt deze met je collega’s en je klanten. Hierbij is het belangrijk dat je tactvol en accuraat opereert. Je doet het natuurlijk niet allemaal alleen: je maakt deel uit van een ambitieus en ervaren sales team. Je kan putten uit verschillende informatiebronnen, best-practices en productkennis van jouw collega’s bij Forehand.

 

Wat jij meebrengt

  • Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Ook als je universitair geschoold bent komen we graag met je in gesprek!
  • Het hebben gevolgd van (verkoop)trainingen is een pré
  • Werkervaring binnen de verkoop heeft onze voorkeur
  • Je hebt een passie voor mensen en het vak verkoop wil je echt in je vingers krijgen
  • Je bent gedreven en proactief zijn is your middle name
  • Je beschikt over steengoede communicatieve skills en sterke planmatige en projectmatige vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel spreken als schrijven, is vereist

 

Wat kan je van Forehand verwachten

Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, bieden wij interne- en externe trainingen, groeimogelijkheden, een laptop voor je thuiswerkplek en een veilige werkplek bij ons op kantoor. We bieden een goede pensioenregeling en uiteraard vakantiedagen om te relaxen. Onze organisatie is informeel maar professioneel, dat betekent dat er hard gewerkt wordt, maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. In een continue veranderende markt blijven we vooruitkijken. Stil staan is immers achteruit gaan.

Over Forehand

In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Onze maatschappij wordt voortgestuwd door technologie. We gedijen op innovatie. We omarmen ontwikkelingen zoals IoT, IP en PoE. We zijn continu met elkaar verbonden. En hoewel iedereen 24/7 verbonden is, is de behoefte aan vrijheid groot. De vrijheid om te veranderen, uit te breiden en te verbeteren.
Wij zijn de stabiele factor in de snel veranderende markt van netwerkcomponenten en -apparatuur. Vanuit onze rol als totaal-distributeur op het gebied van actieve en passieve netwerkproducten, reikt onze dienstverlening dan ook veel verder dan het leveren van hardware. We bieden stabiliteit, gemak en vooruitgang door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen en dit om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen. Met de techniek van vandaag én die van de toekomst.

Solliciteer op deze vacature

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vacature.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.