Zorg jij dat ons magazijn er strak en netjes uitziet?

Verbinden wij jou met de toekomst?

Over Forehand

In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Onze maatschappij wordt voortgestuwd door technologie. We gedijen op innovatie. We omarmen ontwikkelingen zoals IoT, IP en PoE. We zijn continu met elkaar verbonden. En hoewel iedereen 24/7 verbonden is, is de behoefte aan vrijheid groot. De vrijheid om te veranderen, uit te breiden en te verbeteren.

 Wij zijn de stabiele factor in de snel veranderende markt van netwerkcomponenten en -apparatuur. Vanuit onze rol als totaal-distributeur op het gebied van actieve en passieve netwerkproducten, reikt onze dienstverlening dan ook veel verder dan het leveren van hardware. We bieden stabiliteit, gemak en vooruitgang door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen en dit om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen. Met de techniek van vandaag én die van de toekomst.

Wat bieden wij

Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, bieden wij interne- en externe trainingen. Onze organisatie is informeel maar professioneel. Dat betekent dat er hard gewerkt wordt maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. Wij bieden een actieve rol in een gezellig team en een marktconform salaris. Onze kerstfeesten zijn legendarisch en op vrijdagmiddag luiden wij het weekend in – in onze eigen bar.

Wat jij gaat doen

Jij bent – samen met je collega’s – verantwoordelijk voor het laden en lossen van goederen, het in- en uitboeken van inkomende en uitgaande goederen en draagt zorg over het gehele magazijn. Ook het picken en verzendklaar maken van orders behoren tot je werkzaamheden. Jij en je collega’s zorgen ervoor dat het magazijn er strak en netjes uit ziet. Je hebt contact met leveranciers, installateurs en transporteurs die hun bestelling komen brengen/afhalen en treedt hierin behulpzaam op.

Wat je daarvoor nodig hebt

Voor deze dynamische rol zijn we op zoek naar een kandidaat die al ervaring heeft als logistiek medewerker en woonachtig is in de omgeving Rotterdam Charlois. 

Iemand die bewust op zoek is naar een vaste, fulltime baan binnen een innovatieve onderneming.

 Je past goed binnen Forehand als je;

  • Minimaal VMBO werk- & denkniveau hebt
  • Zelfstandig en oplossingsgericht te werk gaat
  • De Nederlandse taal goed spreekt en schrijft
  • Flexibel, gemotiveerd, verantwoordelijk, communicatief sterk en bovendien klantvriendelijk bent
  • Oog hebt voor detail en zorgvuldig bent

 Het helpt ons erg wanneer je (dit is een pré):

  • Werkervaring in de logistiek hebt
  • Een BHV certificaat in je bezit hebt
  • Een heftruckcertificaat op zak hebt


 

Solliciteer op deze vacature

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vacature.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.