Werken bij Forehand

Office Assistant / Receptionist(e)

Word jij het visitekaartje van onze organisatie?

Verbinden wij jou met de toekomst? 

Over Forehand
In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Onze maatschappij wordt voortgestuwd door technologie. We gedijen op innovatie. We omarmen ontwikkelingen zoals IoT, IP en PoE. We zijn continu met elkaar verbonden. En hoewel iedereen 24/7 verbonden is, is de behoefte aan vrijheid groot. De vrijheid om te veranderen, uit te breiden en te verbeteren.

Wij zijn de stabiele factor in de snel veranderende markt van netwerkcomponenten en -apparatuur. Vanuit onze rol als totaal-distributeur op het gebied van actieve en passieve netwerkproducten, reikt onze dienstverlening dan ook veel verder dan het leveren van hardware. We bieden stabiliteit, gemak en vooruitgang door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen en dit om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen. Met de techniek van vandaag én die van de toekomst.

Wat bieden wij
Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, bieden wij interne- en externe trainingen, groeimogelijkheden en een telefoon + laptop. Onze organisatie is informeel maar professioneel met een vast, stabiel team. Dat betekent dat er hard gewerkt wordt maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. In een continue veranderende markt blijven we vooruitkijken. Stilstaan is immers achteruitgaan.

Wat jij gaat doen
In deze zelfstandige functie ben je het visitekaartje van onze organisatie. Je bent het gezicht en de stem van Forehand, waar al je nieuwe collega’s op moeten kunnen bouwen. Jij gaat er voor zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij ons op kantoor, je beantwoordt binnenkomende telefoongesprekken, je bent gastvrouw voor onze trainingen en evenementen. Ook zorg jij ervoor dat er altijd voldoende koffie, thee en ander lekkers is, voor zowel jouw collega’s als klanten en cursisten. Jij zorgt dat we altijd “ready” zijn om onze klanten op kantoor te verwelkomen.

Ook het ondersteunen op het gebied van marketing (website, mailings, gadgets e.d.) en administratie behoren tot je werkzaamheden.

Je bent enthousiast, precies en doortastend. Je weet als geen ander dat details het verschil maken.

Wat je daarvoor nodig hebt
Voor deze functie zijn we expliciet op zoek naar een kandidaat die al ervaring heeft als Office Assistant / Receptionist(e) en woonachtig is in de omgeving Rotterdam (Charlois).

Iemand die bewust op zoek is naar een vaste, fulltime baan binnen een innovatieve onderneming. Je past goed binnen Forehand als je;

 • Minimaal MBO / HBO werk niveau hebt met ondersteunende cursussen
 • Zelfstandig en oplossingsgericht te werk gaat
 • Ervaring hebt met MS Office
 • Ervaring hebt in gebruik en toepassing van een telefooncentrale
 • Ervaring hebt als telefoniste/receptioniste
 • De Nederlandse taal (ABN) zeer goed beheerst
 • Goede kennis hebt van moderne talen (met name Engels) i.v.m. het te woord staan van relaties (Frans en Duits is een pre)
 • Een dienstverlenende en klantgerichte instelling hebt
 • Representatief en proactief bent
 • Zorgvuldig bent
 • BHV-er bent (is een pre)

Solliciteer op deze vacature

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vacature.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.