Heb jij de ervaring en kennis die wij zoeken?

Verbinden wij jou met de toekomst?

Over Forehand
In een wereld gestuurd door technische innovatie, betekent stilstand achteruitgang. Onze maatschappij wordt voortgestuwd door technologie. We gedijen op innovatie. We omarmen ontwikkelingen zoals IoT, IP en PoE. We zijn continu met elkaar verbonden. En hoewel iedereen 24/7 verbonden is, is de behoefte aan vrijheid groot. De vrijheid om te veranderen, uit te breiden en te verbeteren.

Wij zijn de stabiele factor in de snel veranderende markt van netwerkcomponenten en -apparatuur. Vanuit onze rol als totaal-distributeur op het gebied van actieve en passieve netwerkproducten, reikt onze dienstverlening dan ook veel verder dan het leveren van hardware. We bieden stabiliteit, gemak en vooruitgang door de overdracht van kennis, ervaring en service centraal te stellen en dit om te zetten in slimme, bruikbare oplossingen. Met de techniek van vandaag én die van de toekomst.

Wat bieden wij
Naast het werken binnen een innovatieve, vooruitstrevende organisatie die kansen ziet en aangrijpt, bieden wij interne- en externe trainingen, groeimogelijkheden en een telefoon + laptop. Onze organisatie is informeel maar professioneel met een vast, stabiel team. Dat betekent dat er hard gewerkt wordt maar minstens zoveel ruimte is voor plezier. In een continue veranderende markt blijven we vooruitkijken. Stilstaan is immers achteruitgaan.

Wat jij gaat doen
In deze zelfstandige functie bied je als lid van het technische supportteam ondersteuning aan de commerciële binnen- en buitendienst. Jij verzorgt de informatie die zij nodig hebben voor het uitwerken van de klantvraag naar offertes en zorgt ervoor dat alles op tijd wordt aangeleverd. Omdat jij alles weet van netwerk devices (switches, wireless, firewall) en bij voorkeur ook kennis hebt van Hospitality oplossingen en IPTV fungeer je tevens als vraagbaak voor het commerciële team en ondersteun je klanten bij de implementatie.

 • Het opzetten en ontwerpen van oplossingen op het gebied van Networking, IPTV, en IoT in relatie tot Smart Buildings
 • Het projectmatig omzetten van vraag naar technisch ontwerp en aanleveren van een oplossing voorzien van een onderbouwing
 • Vergroten van de benodigde kennis en het up to date houden van het productportfolio
 • Aanspreekpunt voor klanten bij implementatie, service en support vragen zowel telefonisch alsook per email
 • Onderdeel van toekomstige servicedienst

Wat je daarvoor nodig hebt
Voor deze functie zijn we expliciet op zoek naar een kandidaat die al ervaring heeft met de implementatie van Networking omgevingen.

Iemand die bereid is opleidingen te volgen en bewust op zoek is naar een vaste, fulltime baan binnen een innovatieve onderneming. Je past goed binnen Forehand als je;

 • Minimaal MBO niveau hebt
 • Relevante ervaring in ICT-Networking
 • Zelfstandig en oplossingsgericht te werk gaat
 • Bij voorkeur bekend bent met Extreme Networks, Cisco/Meraki
 • Je graag verdiept in nieuwe producten en oplossingen
 • Goede beheersing hebt van het Nederlands en Engels, in woord en schrift

Solliciteer op deze vacature

{{ errors.first("name") }}
{{ errors.first("email") }}
{{ errors.first("phone") }}
{{ errors.first("privacy") }}

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze vacature.

Enthousiast geworden?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op om gewoon eens kennis te maken.