Werken bij Forehand

Samen de klant vooruit helpen
Samen de klant vooruit helpen
Samen de klant vooruit helpen

Wij zijn Forehand, een informeel team dat bestaat uit gedreven talenten en ambitieuze professionals. We zijn continu op zoek naar manieren om samen de klant vooruit te helpen. Dit doen we door een betrokken, flexibele, oplossing- en prestatiegerichte werkwijze.

Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling
Persoonlijke ontwikkeling

Binnen Forehand wordt er veel aandacht besteed aan jouw ontwikkeling. Naast een gedegen inwerktraject zijn er ook trainingen om je IT-technische vaardigheden en productkennis te ontwikkelen. Daarnaast biedt Forehand mogelijkheden om jezelf ook persoonlijk verder te ontwikkelen. 

Branche van de toekomst
Branche van de toekomst
Branche van de toekomst

Onze samenleving digitaliseert en automatiseert. Alles om ons heen wordt steeds technischer en slimmer. De wereld van de techniek groeit snel en zal zich in hoog tempo blijven ontwikkelen. Forehand signaleert nieuwe trends en zet deze om in slimme, bruikbare oplossingen voor zorg, onderwijs, retail, datacenters, hospitality en industrie.

Tijd voor een feestje!
Tijd voor een feestje!
Tijd voor een feestje!

Naast hard werken hoort ook de benodigde ontspanning. Iedere dag is er een gezamenlijke lunch. Collega's dagen elkaar regelmatig uit voor een potje darten of biljarten. Ook is er iedere vrijdagmiddag een borrel in onze bruine kroeg. Hier luiden wij met zijn allen het weekend in. Dé perfecte plek om met zijn allen ontspannen het weekend in te gaan!

Vacature overzicht

Het Rotterdamse Forehand draait al jaren mee in de top van Nederlandse distributeurs binnen de IT-branche. Forehand is totaaldistributeur op het gebied van network components & devices en staat bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de inhoudelijke vakkennis en de hoge servicegraad. Door onze groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken.

 

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Medewerkers aan het woord

Medewerkers aan het woord

Klantcontact en relaties opbouwen

Marissa (Frontoffice): "Binnen Forehand ben ik gestart als Office Assistant. Ik merkte hoe leuk ik klantcontact vind. Dat smaakte voor mij naar meer! Toen er een Frontoffice functie vrijkwam heb ik deze kans aangegrepen. Sinds begin 2020 werk ik als Frontoffice medewerker en heb het enorm naar mijn zin."

Medewerkers aan het woord

Altijd in voor een dolletje

Shafiq (Logistics): "Hoe lang ik bij Forehand werk? Heel lang! In de afgelopen jaren heb ik de organisatie zien groeien, wat veranderingen met zich meebrengt. Maar één ding is altijd gebleven: humor op de werkvloer met collega’s en klanten. En dat is maar goed ook, want ik ben altijd in voor een dolletje!"

Medewerkers aan het woord

Trots op wat we als team bereiken

René (Director): "Forehand is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ik ben trots op ons team en wat we de afgelopen jaren hebben bereikt!"

Ons team