Belangrijk bericht: Aangepaste lever- en openingstijden in december en rond de feestdagen! Lees meer
Nieuws

BITS, BRICK, BEHAVIOUR

4 oktober 2021 |

Op 9 november 2021 zal er in De Kuip te Rotterdam de 2021 editie plaatsvinden van de Bits, Bricks & Behaviour conferentie. Het is dé plek waar je geïnspireerd wordt en antwoord krijgt op uw specifieke vragen rondom de hedendaagse uitdagingen omtrent gebouwautomatisering. Meld je hier gratis aan. 

Wat is Bits, Bricks & Behaviour?

De eerste editie Bits, Bricks & Behaviour is inmiddels alweer 9 jaar geleden. Nadat vorig jaar de conferentie online heeft plaatsgevonden, is het in 2021 weer mogelijk om met elkaar face-to-face kennis uit te wisselen. Volgens Piet van Veelen, voorzitter van de brancheorganisatie Gebouw Automatisering, is de conferentie ontstaan omdat zij als brancheorganisatie de eindgebruiker wilden informeren over wat zij doen en hoe zij gebouwen slimmer kunnen maken. Verschillende sprekers zullen in hun presentaties de nadruk leggen op efficiency, duurzaamheid, functionaliteit en digitalisering.

Ook zal er een presentatie over de ontwikkelingen van het nieuwe Stadion Feyenoord City en een rondleiding door de technische ruimtes van de Kuip gegeven worden. Bekijk hier het programma.

Forehand en Bits, Bricks, Behaviour

In 2019 heeft Richard Vermeulen, productmanager bij Forehand, een presentatie gegeven over het connecteren van de verlichtingsinstallatie via de netwerkinfrastructuur. Hierin vertelde hij onder andere over de mogelijkheden van het voeden van verlichting via een netwerkbekabeling dankzij Power over Ethernet (PoE). Omdat FHI Gebouw Automatisering zich net als Forehand richt op het toekomstperspectief van gebouwen, neemt ook Forehand dit jaar weer deel aan het evenement. Zo verbinden wij jou met de toekomst (“Connecting with the future”).

Richard Bricks

^ Richard Vermeulen, productmanager bij Forehand, geeft een presentatie over digitalisering op de Bits, Bricks & Behaviour conferentie van 2019.

Laat je tijdens de conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2021 inspireren door de laatste trends en ontwikkelingen en stel jouw vragen op het gebied van Gebouw Automatisering!